Virgil Ianțu, decizie neașteptă. Prezentatorul TV face nunta după 20 de ani de relație: "Am cerut-o într-un mod foarte inedit"

Data publicării:
Virgil Ianțu și Roxana, foto Instagram
Descriere foto: Virgil Ianțu și Roxana, foto Instagram

Virgil Ianțu a decis să facă nunta, după 20 de ani de relație.

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. Chiar dacă apare de mult timp pe micile ecrane, puțini sunt cei care cunosc detalii despre familia acestuia. Virgil Ianțu trăiește o poveste minunată de dragoste cu partenera sa de mai bine de 15 ani, în urma căreia a rezultat și fata lor, Jasmina. Chiar dacă cei doi sunt împliniți și fericiți pe toate planurile, cei doi nu au ajuns încă în fața altarului.

Virgil Ianțu a decis să facă nunta, după 20 de ani de relație

Recent, Virgil Ianțu a declarat că s-a hotărât să facă nunta după 20 de ani de relație. Mai mult decât atât, prezentatorul TV  a mărturisit că marele eveniment va avea loc odată cu nunta fiicei sale.

Virgil Ianțu a dezvăluit în podcastul lui Cătălin Măruță că nu crede că iubita lui își va schimba numele după cununia civilă.

„E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele. Am cerut-o într-un mod foarte inedit.

S-a născut Iasmina, iar în acea zi, i-am pregătit un săculeț la mânuță, când a văzut-o prima dată, era un inel și un bilețel, în care scria „Tati e timid. Vrei să fii soția lui?”. A zis „Da”.

Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, s-a bucurat mult de această cerere, dar nu am apucat. Ea muncește, eu muncesc. Probabil că o să o facem, anul ăsta sau anul viitor. M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea.

Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori <>, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim.”, a declarat Virgil Ianțu, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Ce spune Virgil Ianțu despre iubita lui

Într-un interviu mai vechi acordat revistei VIVA!, Virgil Ianțu spunea că se înțelege foart bine cu iubita sa, Roxana.

„Eu sunt mai amețit și mai haotic cu tot ce înseamnă organizare administrativă, sarcini etc., iar ea este un organizator impecabil. Formăm o echipă bună„, ne spunea atunci Virgil Ianțu.

„Noi am ales să oficializăm relația, dar nu am spus când. Toate la timpul lor. Suntem prea tineri și necopți pentru o astfel de decizie”, mai spunea Virgil Iantu atunci.

Care este relația cu fiica lui

Prezentatorul TV a mărturisit faptul că are o relație foarte specială cu fata lui și profită de orice moment petrecut în preajma ei, mai ales acum, când Jasmina a ajuns la vârsta de 16 ani, iar părinții îi permit să călătorească singură. Când vine vorba de apariția unui partener în viața fetei lui, acesta se declară a fi relaxat, pentru că are încredere în cea pe care a crescut-o.

„Suntem foarte apropiați și încă savurez momentele pe care le petrecem alături de ea, inclusiv vacanțele. Faptul că ea are libertatea de a avea ieșiri cu prietenii la munte, la mare, și fără noi, a contat. Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși și de apropiați cum suntem acum.

Sunt un tată relaxat, asta pentru că și Jasmina e o fată cum nu îmi imaginam. Avem o relație excelentă și am mare încredere în ea și ea în mine că voi fi rezonabil, atunci când se va ivi ocazia”, a mai spus Ianțu pentru ego.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel