Viorica și Ioniță de la Clejani, după 30 de ani de căsnicie: „Mi-e o milă de Ioniță de nu mai pot”

Data publicării:
Viorica și Ioniță de la Clejani, sursa foto Instagram
Descriere foto: Viorica și Ioniță de la Clejani, sursa foto Instagram

Celebrul cuplu, Viorica și Ioniță de la Clejani au aniversat 30 de ani căsnicie și au vorbit sincer despre sentimentele care îi mai leagă după trei decenii. 

Invitați în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV, Viorica și Ioniță Clejani, au vorbit despre motivul de sărbătoare pe care l-au avut. Cei doi artiști au aniversat 30 de ani de căsnicie și au fost mai sinceri ca niciodată atunci când au vornit despre sentimentele care îi unesc. 


„30 de ani de căsnicie. A fost ziua ei de naștere, am făcut o petrecere restrânsă și fără muzică. Am înțeles importanța acestei doamne la petreceri, oamenii o cheamă pe ea că oferă o atmosferă incendiară, și m-am supărat (n.red.că nu avea muzică) și la tort am invitat câțiva prieteni să-i cântăm la mulți ani. 30 de ani de căsnicie au fost ca o sarbătoare pentru mine. Petrecerea fără muzică nu merge”, a declarat Ioniță de la Clejani la ”Vorbește lumea”.


Chiar dacă toată lumea s-ar aștepta ca cei doi să trăiască o viață perfectă, fără certuri, discuții sau probleme, se pare că aceste situații există în orice familie, iar Viorica a vorbit deschis despre asta. 


„O casnicie nu e atat de usoara, trebuie sa rabzi atatea, acum femeia s-a emancipat. Casnicia e grea, iubirea dispare, raman respectul si mila. Mie mi-e o mila de Ionita de nu mai pot. Pai dacă se duce asta, cine mai are grija noi? A avut nevoie de una ca mine, ne completam. Mi-ar fi placut sa fie mai dragastos, mai pupăcios, el este rece, sa spuna ce are pe suflet”, a spus și Viorica de la Clejani, răspunzând la întrebarea ”cum au fost cei 30 de ani de căsnicie de până acum”, a spus Viorica de la Clejani. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel