Viorica de la Clejani, primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19: „M-am prezentat la spital încă de la primele simptome”

Data publicării:
Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook
Descriere foto: Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook

Viorica de la Clejani se află sub supravegherea medicilor după ce a fost infectată cu virusul COVID-19.

Viorica de la Clejani se află internată la Institutul Matei Balș din Capitală după ce a fost infectată cu coronavirus.


Viorica de la Clejani trece prin momente grele din cauza infecției cu virusul COVID-19. Artista se află internată la Institutul Matei Balș din Capitală, potrivit unor surse citate de Antena 3


Viorica de la Clejani a transmis un mesaj fanilor ei pe pagina de Facebook prin care le-a dezvăluit că starea ei de sănătate este din ce în ce mai bună. Aceasta le-a dat și un sfat celor care o urmăresc și le-a spus să meargă de urgență la spital încă de la primele semne ale bolii.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!”, a spus Viorica de la Clejani pe Facebook.

Elena Merișoreanu este internată tot la Institutul Matei Balș din Capitală, din cauza infectării cu Covid -19


Îndrăgita interpretă de muzică populară a fost vaccinată cu schema completă, dar din păcate, virusul nu i-a dat pace. 


"Sunt aşa şi aşa, cred că urmează perfuzia în curând. Mi-a făcut toate investigaţiile aici, la Matei Balş, am ieşit pozitivă, deşi am făcut amândouă dozele de vaccin Pfizer şi antigripalul. 


Colectivul de aici e nemaipomenit.


Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine.


Nu sunt la Terapie Intensivă, sunt pe salon. Am avut şi o răceală. (...) febră nu am avut, am avut un pic de ameţeală, dureri de cap, tuse.


Ieri toată ziua nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat salvarea aseară, m-a adus aici. 


Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e", a spus duminică Elena Merişoreanu, la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel