Viorica de la Clejani, MĂRTURISIRI în preajma Paștelui: N-am fost niciodată la spovedanie

Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește Lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește Lumea

Viorica și Ioniță de la Clejani au vorbit despre pregătirile pe care le fac pentru Paște.

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați în esmisiunea "Vorbește Lumea", de pe ProTV, unde au vorbit despre planuri de Paște pe care le au anul acesta. Dacă până acum, artista gătea tot felul de bunătăți și umplea mesele de sărbători, anul acesta s-a gândit să prevină risipa și să gătească cât e necesar. Când a fost întrebată despre cine e cel mai pretențios la mâncare, din familie, Viorica nici nu a stat pe gânduri și a răspuns.

"De data asta m-am gândit foarte bine. N-o să gătesc prea multă mâncare, mai pe economie așa. Facem prea multă mâncare, după care o aruncăm și e păcat. Cred că o să facă Ioniță un grătar, iar eu fac câteva răcituri, o ciorbică de cocoș de țară, că am de la domnul primar, care îmi trimite tot timpul. Eu nu prea primesc musafiri, mie îmi place să fiu musafir, să plec pe la neamuri.

Margherita e mai pretențioasă la mâncare, ea e mai vegetariană așa, nu mănâncă carne.", a spus Viorica de la Clejani, în emisiunea de pe ProTV.

"Sărbătoarea Pascală este ceva în sufletul nostru din copilărie. Aducem în fiecare an lumină în casă. Ne-am dus și ne-am rugat la o mănăstire făcătoare de minuni, a venit și Marga. ", a continuat și soțul ei, Ioniță.

Viorica de la Clejani nu s-a spovedit niciodată

Artista spune că, mai important decât postul, este cum vorbești și ce relație ai cu Dumnezeu. Mai mult, aceasta a mai făcut o dezvăluire inedită.

"Eu cred că contează ce scoți pe gură, nu ce bagi. Eu m-am îndreptat spre Dumnezeu, am avut probleme grave de sănătate, puteam să fac o chestie urâtă. Eu sunt foarte credincioasă, dar asta nu înseamnă că mă duc toată ziua la biserică. Dar sincer îți zic că n-am fost niciodată la spovedanie.", a mai zis Viorica de la Clejani.

Ce amintire are artista din copilărie, legată de această mare sărbătoare

"Aveam tradiții normale, fără fițe. Eu îmi aduc aminte de o întâmplare de Paște, din copilăria mea. Eram la biserică toți și ne împărtășeam. Aproape că mâncam toată pâinea aia cu vin, așa aveam poftă să mâncăm.", a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel