Viorica de la Clejani, întrebată câți bani a luat ca să spună că s-a infectat cu COVID-19. Cum a răspuns artista

Data actualizării: | Data publicării:
Viorica de la Clejani, sursa instagram
Descriere foto: Viorica de la Clejani, sursa instagram

Viorica de la Clejani a fost internată în urmă cu câteva zile la Institutul Matei Balş din Capitală, după ce a aflat că a fost  infectată cu virusul SARS-CoV-2. Acum, artista a ajuns acasă, iar starea ei de sănătate este una bună.

Viorica de la Clejani a trecut prin momente îngrozitoare după ce a fost infectată cu virusul SARS-COV2. Artista a fost internată la Institutul Matei Balş din Capitală, acolo unde a fost sub supravegherea medicilor. După mai multe zile, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit, motiv pentru care a fost externată și a ajuns acasă. Recent, artista a mers  alături de Ioniță, în platoul emisiunii ”La Măruță”, Viorica e explicat că în spitale toată lumea încearcă să salveze pacienții”.

”Am o fată care se ocupă de toate conturile mele şi ea mi-a zis ce mesaje primeam. Câţi bani ai luat îmi spuneau. Eu nu sunt de acord cu asta, îmi spuneau că eşti aşa şi pe dincolo, să ferească Dumnezeu. Mai ales pe cei care au şi alte probleme de sănătate. Să nu mai vorbiţi prost de doctori, fraţilor! Masca aia de care sunteţi speriaţi, e în ultima fază! Când a venit ăla de la ATI şi mi-a zis: ‘Vioricuţo, trei săptămâni tu nu mai pleci de aici’.”, a spus Viorica de la Clejani.

Ioniță a completat: ”Nu vindem nimic, vă spunem doar povestea prin care am trecut.”

 

Viorica de la Clejani a trecut prin momente extrem de grele după ce a ajuns pe patul de spital. Artista și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate.

„Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul postat de artistă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel