Viorica de la Clejani, îngenuncheată de durere, după ce și-a pierdut tatăl. Artista a izbucnit în lacrimi: ”Mă simt vinovată”

Data actualizării: | Data publicării:
Viorica de la Clejani, sursa instagram
Descriere foto: Viorica de la Clejani, sursa instagram

Viorica de la Clejani trece prin momente grele, după ce tatăl său s-a stins din viață.

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai energice apariții din showbizul românesc. Deși o vedeam mereu cu zâmbetul pe buze, acum artista este îngenuncheată de durere.  Tatăl artistei a decedat după ce s-a infectat cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

Artista a mărturisit că îi este extrem de greu fără tatăl ei și nu poate concepe faptul că părintele ei nu mai este printre noi. Mai mult decât atât, Viorica de la Clejani spune că se simte vinovată pentru pierderea tatălui său, acuzându-se că nu a fost mai dură cu el atunci când a venit vorba de spitalizare. Vedeta este de părere că tatăl său ar fi fost salvat, dacă ar fi ajuns mai devreme la spital.

”Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea, pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu. Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu.

Încerc să o încurajez și pe ea și pe frații mei. I-am zis să fie tare, că așa e lumea trecătoare, unul naște, altul moare. Am văzut la toți care suferă de cancer că îți schimbă fizionomia. Simt un sentiment de vinovație pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam”, a declarat Viorica de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel