Viorica de la Clejani, în lacrimi. Dezvăluiri cutremurătoare despre infectarea cu COVID: Ziceai că sunt un mort, eu nu mai realizam nimic

Data publicării:

Viorica de la Clejani a povestit prin ce a trecut în ultimele săptămâni. Artista a fost infectată cu COVID-19 și a fost internată în spital. 

Viorica de la Clejani  a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. de la PRO TV, unde a povestit, în lacrimi, momentele de groază pe care le-a trăit ca pacient covid. 


Vedeta a mărturisit că inițial a crezut că era vorba de o simplă răceală, însă ulterior a ajuns, în stare gravă, la spital. 


„Când auzeam la mine în casă despre Covid…deci nu credeam! Eram de părere că este doar o răceală. Eram obișnuită să răcesc destul de des, din cauza programului nostru artistic. De când a venit pandemia, de doi ani de zile, eu nu am mai răcit deloc. Am exclus ideea că aș putea avea Covid. Dormeam, fără să mănânc. Am avut febră foarte mare. Ziceai că sunt un mort, eu nu mai realizam nimic.

Am crezut că Ioniță aranjase cu Poliția, cu o prietenă pe care o știm ca să spună că am Covid. El are vaccin, eu nu! Eu nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea, fiecare decide să facă ce vrea. Eu nu sunt vaccinată, el este. Care este prostul și care este deșteptul?”, a declarat Viorica de la Clejani la PRO TV.

Traumatizată de experiența din spital

Artista a povestit în lacrimi ce a trăit în spital. Ea spune că nu credea că situația este atât de gravă și se aștepta să primească un tratament ușor și să meargă acasă. Medicii de la Matei Balș au constatat că plămânii cântăreței erau afectați în proporție de 30% .Cele 10 zile petrecute în spital și tragediile care au derulat în fața ochilor ei au marcat-o profund. 


 „Am avut plămânul drept 30% afectat. Chiar și când am ajuns la Matei Balș, tot nu credeam. Mă așteptam să-mi dea niște pastile și apoi să-mi dea drumul acasă. Nu acceptam așa ceva! Nici gust nu mai aveam. Măruță, am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa. Am stat acolo aproape 10 zile…”, a mai povestit artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel