Viorica de la Clejani, decizie radicală pentru a-și salva căsnicia: "O să-mi pierd bărbatul"

Data publicării:
Viorica de la Clejani, instagram
Descriere foto: Viorica de la Clejani, instagram

Viorica de la Clejani a luat o decizie radicală pentru a nu-și pierde căsnicia. Artista a fost cea care a dezvăluit totul. 

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o căsnicie de mai bine de 29 de ani și au împreună doi copii, de care sunt tare mândrii.  Pasiunea pentru muzică a fost cea care i-a legat și mai mult pe cei doi. Viorica și Ionită de la Clejani duc o viață la care alții doar viseaz, dar cu toate acestea, Viorica își dorește să facă câteva schimbări radicale în viața ei.

Viorica de la Clejani apelează la bisturiu

Artista a mărturisit în cadrul emisiunii "Teo Show" de pe Kanal D, că își dorește să facă mari schimbări la înfățișarea, motivul principal fiind chiar soțul ei, pe care nu vrea să-l piardă. Aceasta vrea să scape de kilogramele în plus și să facă mai multe operații estetice, care să o transforme într-o puștoaică și să-l atragă și mai mult pe soțul ei. Planurile erau făcute de anul trecut, însă pandemia de coronavirus le-a amânat.

”Abia aștept să treacă pandemia pentru că prima dorință ar fi să slăbesc, să îmi tai stomacul, că am ținut tot felul de diete și degeaba, ba slăbesc, ba mă îngraș, să îmi scot gușa, să îmi scot din sâni. Fără gușa de purcică arăt ca o puștoiacă de 20 de ani, asta mă strică. Eu nu sunt așa grasă, doar că am puțină burtă, dar față o am frumoasă. Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul și vreau să arat ca o gagică faină, bombă să fiu”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul emisiunii "Teo Show" .



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel