Viorica de la Clejani, noi informații despre starea de sănătate a fiicei sale, după ce a fost atacată, în plină stradă: „Criminalii umblă liberi și nimeni nu face nimic”

Data publicării:
Sursa foto: Viorica de la Clejani, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viorica de la Clejani, instagram

Viorica de la Clejani a făcut noi declarații, după ce fiica sa a fost atacată pe stradă, de un individ pe trotinetă. 

Viorica de la Clejani a făcut noi declarații, după ce fiica ei a fost atacată cu o seară în urmă de un bărbat pe trotinetă, în centrul Capitalei. Artista a ținut să precizeze faptul că fiica ei se află în afara oricărui pericol, însă lucrurile puteau să fie și mai rău de atât. Ea nu a rămas internată în spital pentru că rana provocată a fost superficială. 

Viorica a avut o reacție dură la adresa justiției din România

Mulțumesc lui Dumnezeu, copila mea este teafără. Putea fi mai rău. Criminalii umblă liberi și nimeni nu face nimic, din păcate. Prietenii mei sunt doar animalele., a scris Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare. 

Autoritățile continuă cercetările și au deja un cerc se suspecți, potrivit unui comunicat transmis de Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt DGPMB.

„În jurul orei 21:25 poliţiştii Sectorului 1 au fost sesizaţi prin 112 ca o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor înţepător de către un bărbat aflat pe o trotinetă. Încă de aseară am demarat cercetările avem deja un cerc de suspecţi.”, relatează stirileprotv.ro

Fulgy, primele declarații după ce sora sa, Margherita, a fost atacată de un individ

Fulgy, fratele mai mic al Margheritei, a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare unde susține că nu i se pare normal ca în 2022 să se ajungă la asemenea situații, chiar în plină stradă. 

”Dacă vi se pare normal, România, să mergi pe stradă în București, în 2022, ca fata ( sora mea) și să fiți înjunghiată de unul care merge cu trotineta pe stradă...Nici acum nu s-a aflat cine a fost. Sora mea, fiind a doua victimă din câte am înțeles...Mi se pare normal să nu se mai țină cont de nimeni și nimic de azi...”, a spus Fulgy pe Facebook.

Margherita de la Clejani, victima unui atac

Este alertă în București, după ce un bărbat, care se deplasa pe o trotinetă electrică, a atacat două femei pe stradă. Potrivit stirileprotv.ro, victimele au 17, respectiv 30 de ani, iar cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu. În timpul incidentului, individul se afla în mers, motiv pentru care cele două femei vătămate nu au putut să identifice prea bine persoana în cauză. În acest moment, autoritățile fac tot posibilul pentru a-i da de urme bărbatului, astfel încât acesta să nu aibă timp să facă și alte victime.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel