Viorel Șipoș, de la 3 Sud Est, tată pentru a două oară. Soția lui a făcut anunțul /FOTO

Data publicării:

Viorel Șipoș este cel mai fericit bărbat din lume. Va deveni tată pentru a doua oară. 

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est va deveni tătic pentru a doua oară. Soția artistului a fost cea care a făcut marele anunț pe pagina ei de Instagram, acolo unde a publicat prima fotografie cu burtica. 


Cei doi au împreună o fetiță minunată care a împlinit recent vârsta de 4 anișori. Cu siguranță cea mică este în culmea fericirii deoarece va avea un frățior sau o surioară. Soția artistului nu a dezvăluit sexul bebelușului. 


Soția lui Viorel Șipoș a avut parte de o ședință foto specială pentru a rămâne mereu cu amintirea acestei perioade frumoase. Viitoarea mămică a îmbrăcat o rochie scurtă, albă, cu o trenă din voal și s-a încălțat cu o pereche de sandale cu toc foarte înalt. Această radiază de fericire, semn că așteaptă cu nerăbdare să își strângă bebelușul la piept. 

 


Fotografie de colecție cu trupa 3 Sud-Est. Cum arătau la debut cei trei artiști. 


3 Sud Est este una dintre cele mai iubite formații din România, melodiile lor reușind să cucerească publicul de mai bine de 20 de ani.


Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș nu doar că au reușit să fie mereu în topurile muzicale, dar și-au păstrat și publicul aproape, reușind să se reinventeze de la un an la altul.


Multe s-au schimbat în viața celor trei soliști din trupă, în tot acest răstimp. 


„Din sertarul cu amintiri: Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est! Eram în tren și mergeam spre Neptun”, au scris cei de la 3 Sud Est.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel