Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară: „O stea se naște”

Data publicării:

Viorel Șipoș trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit tătic pentru a doua oară. 

Viorel și Georgiana Șipoș au devenit părinți pentru a doua oară și sunt în culmea fericirii. Anunțul a fost făcut chiar de artist, pe pagina lui de Facebook, acolo unde a postat un mesaj emoționant: „O stea se naște”. Cei doi au împreună o fetiță minunată care a împlinit recent vârsta de 4 anișori. 


Georgiana Șipoș a anunțat în luna august că este însărcinată pentru a doua oară, pe pagina ei de Instagram, acolo unde a publicat mai multe fotografii cu burtica de graviduță. 


Viorel Șipoș a devenit tătic de băiat, iar dorința lui cea mai mare s-a îndeplinit acum. Atât Georgiana, cât și bebelușul sunt foarte bine și așteptă cu nerăbdare să ajungă acasă. 


„Să fiți sănătoși și fericiți cu toții!/ FELICITĂRI pentru venirea pe lume a îngerașului!/ Să vă trăiască minunea dăruită de dumnezeu!/ Multă sănătate ,fericire ,bucurii și împliniri!


Să vă aducă numai bucurii!/ Sa fie intr-un ceas bun! Sincere felicitări, Georgiana Sipos ! Multă sănătate mamei și lui bebe”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Viorel Șipoș la postarea care anuntă venirea pe lume a băiețelului său. 


Viorel Șipoș și Georgiana au ajuns în fața altarului în anul 2017. Discret din fire, artistul nu a vrut să aibă un eveniment grandios, așa că nunta a fost o mică petrecere cu prietenii. 


„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în faţa casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar, ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual, a fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, a dezvăluit Laurenţiu Duţă la acea vreme, potrivit VIVA.


Fotografie de colecție cu trupa 3 Sud-Est. Cum arătau la debut cei trei artiști. 


3 Sud Est este una dintre cele mai iubite formații din România, melodiile lor reușind să cucerească publicul de mai bine de 20 de ani.
Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș nu doar că au reușit să fie mereu în topurile muzicale, dar și-au păstrat și publicul aproape, reușind să se reinventeze de la un an la altul.


„Din sertarul cu amintiri: Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est! Eram în tren și mergeam spre Neptun”, au scris cei de la 3 Sud Est.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel