Viorel Lis, probleme mari de sănătate. Fostul edil al Capitalei abia se mai poate ține pe picioare

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Viorel Lis trece prin momente cumplite din cauza problemelor de sănătate. De ce boli suferă acesta?

Viorel Lis a ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate. Fostul edil al Capitalei a mers în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre problemele de sănătate care l-au răpus. Soțul Oanei abia se mai poate ține pe picioare. 


„De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos perfieric care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am  pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur. Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă”, a mărturisit Viorel Lis, la Kanal D.


Oana Lis a fost nevoită să își închidă cabinetul de consiliere psihologică pentru a putea avea grijă de soțul ei. Vedeta spune că acesta nu se poate descurca singur și preferă să fie ea alături de el mereu, decât să angajeze pe cineva. 


Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit pe timp de pandemie, deoarece fostul primar a fost nevoit să stea doar în casă, fără să poată face prea multă mișcare. 


Pe lângă problemele de sănătate, cei doi se confruntă și cu probleme financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani. 


„Am luat trei antiinflamatoare ca să pot să ies din casă. Mi-au murit mulți prieteni pe pandemie. Am căzut din picioare și pe stradă. Eu am o pensie nu de primar, ci de prim angajat. Am 32 de milioane (n.r 3.200 lei). Pe mine recuperarea, 10 ședințe, m-a costat 37 de milioane (n.r 3.700 lei)! 10 milioane (n.r 1.000 lei) se duc lunar pe medicamente. Mulți zic că am fost primar, păi să vină să le dau averea mea!”, a mai spus fostul edil al Capitalei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel