Viorel Lis, prima apariție după ce a fost operat la inimă. Cum arată fostul edil al Capitalei: "Slăbit, dar fericit că mai este printre noi"

Data publicării:
Sursa foto: Viorel și Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viorel și Oana Lis, sursa instagram

Viorel Lis a fost externat din spital, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă. 

Viorel Lis a trecut prin momente cumplite, după ce a suferit un infarct, iar soția sa a chemat de urgență salvarea. Acesta a fost transportat la spital, unde i-a fost montat un stent. Acum, la o săptămână de la incident, Oana Lis dezvăluie noi informații despre starea de sănătate a fostului edil.

"Viorel e pe salon de câteva zile, e slăbit, dar îl ține să îl stabilizeze! Am fost o dată la el la salon, nu la terapie. Nu știu încă când o să îi dea drumul din spital. Mă bucur că e pe mâini bune. Secția de cardiologie este super bună la Floreasca și la Cc Iliescu!”, spunea Oana Lis, pentru Click!

Acum, Oana Lis le-a dat o veste bună fanilor săi. Din fericire, Viorel Lis a fost externat din spital și se simte mai bine. Vedeta a publicat și o fotografie cu soțul său, pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mărturisit fanilor că Viorel Lis este slăbit, dar se bucură din suflet că a trecut și peste această cumpănă din viața sa. 

"Motanul meu cu 9 vieți s-a întors acasă...slăbit, dar fericit că mai e printre noi! Mulțumim medicilor cardiologi că l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi...momentele de fericire si liniște! Mulțumesc și vouă pentru susținere!", a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

 

De ce a ajuns Viorel Lis la spital

“Toată săptămâna a avut de 4-5 ori gheare în piept și l-a avertizat medicul care îl trata la picior, chirurgul, că era ceva cu inima, a avut tensiune mai mare și rămăsese să mergem la  cardiolog, la particular, săptămâna asta să facă o programare sau eventual dacă se simte mai rău, să chemăm salvarea. Dar au fost crize care treceau,  acum îmi dau seama că erau prevestitoare și că  au fost totuși cam dese decât de obicei, și dimineață el s-a trezit înaintea mea și tot îi era rău și până la urmă m-a trezit și am chemat salvarea de urgență pentru că mi-am dat seama că ar fi semnele de infarct!  Durere acută în piept care nu a trecut la pastile, îl durea și mâna stângă, atunci m-am speriat rău, și cu transpirații. Din fericire  a fost la o oră dimineața, salvarea a venit foarte repede și l-au dus la Spitalul Floreasca. Sper și mă rog să treacă cu bine cele 24 de ore după operație și să iasă de la terapie intensivă”, a povestit Oana Lis pentru Click!, la o zi de la internarea soțului ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel