Viorel Lis, noi detalii despre starea de sănătate după ce a ajuns la spital cu arsuri: "Abia se mai mișcă..."

Data actualizării: | Data publicării:
oana_lis_factură_gaze_instagram
Descriere foto: oana_lis_factură_gaze_instagram

Oana Lis a făcut noi mărturisiri despre starea de sănătate a soțului ei, după ce a ajuns la spital cu arsuri destul de grave. 

Viorel Lis a ajuns, în urmă cu câteva zile, de urgență la spitalul Floreasca cu arsuri la picior, destul de grave. Acesta se recupera după ce a fost infectat cu COVID-19, dar iată că are din nou probleme de sănătate. 


Oana Lis a mărturisit că soțul ei a adormit cu piciorul pe radiator și au ajuns de urgență la spital cu arsuri. 

 

„Am ajuns asistenta lui Viorel. Bravo lui că și-a luat nevastă tânără, a știut el de ce, și uite că ne-au prins atâția ani împreună! El de abia se mai mișcă săracul și prin casă. Intră în șosete ca să facă duș! Asta e vârsta, n-ai ce-i face!

 

Bine că am scăpat măcar de Covid-ul ăsta. El a rămas cu o tuse, eu, în schimb, am avut probleme psihice, am rămas cu stări de anxietate foarte urâte”, a spus Oana Lis pentru Click!.


Viorel Lis a pierdut definitiv dreptul la pensia de revoluționar. Care a fost reacția fostului edil al Capitalei: „ O porcărie”


Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a pierdut procesul în care spera că va beneficia de o pensie de revoluționar, precum cea pe care o primește Alexandru Arșinel. Acesta deține un certificat de revoluționar-luptător al Revoluției Române, pentru care primește o indemnizație mult mai mică.  Curtea de Apel București a respins recursul lui Viorel Lis în procesul cu Secretariatul de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist din România, în perioada 1945-1949.


”Nici nu știu, s-a dat sentința? A respins Curtea de Apel? Nu știam. Oricum, e o porcărie, eu am întârziat cu depunerea dosarului, pentru că am fost bolnav. N-am putut să mă duc și pe urmă nu s-a mai putut face nimic. Perioada de înscriere a fost foarte mică.

 

N-am ce face. Îmi pare rău, era dreptul meu. Da, e adevărat, eu beneficiez de o pensie de revoluționar, sunt 1.000 de lei.

 

Asta e viața! Nu pot să fac eu nimic. Cum să ajung în instanță, când eu nici nu mai pot să merg? Mă ridic din pat, dar nu mă pot deplasa decât dacă mă țin de cineva. Eu am un grad de handicap în care pot primi doar bilete gratis la metrou, la tramvai, scutire de impozit, nu și pentru însoțitor”, a declarat Viorel Lis pentru FANATIK.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel