Viorel Lis „își așteaptă rândul”. Soția sa a făcut anunțul: „Are comorbidități și ne este frică de COVID”

Data publicării:
Viorel și Oana Lis, sursa foto Facebook
Descriere foto: Viorel și Oana Lis, sursa foto Facebook

Viorel Lis se numără printre cei care așteaptă cu nerăbdare să își facă vaccinul anti-COVID. Din cauza problemelor de sănătate, fostul edil al Capitalei a fost nevoit să stea doar în casă în această perioadă.

Din cauza vârstei (76 de ani) dar și a problemelor de sănătate, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a fost nevoit să se izoleze în această perioadă. Pandemia de coronavirus i-a dat mari bătăi de cap, dar a trecut cu bine peste această perioadă. Acum este pregătit pentru vaccinul anti-COVID și așteaptă ca doza să fie disponibilă și pentru restul populației. 


Soția fostului edil, Oana Lis, a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. Din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis, cei doi au rămas acasă de revelion.


„Am petrecut nemaivăzut, mirobolant, perfect. Am stat acasă. Am avut invitații de la prieteni sa mergem pe undeva în afara Bucureștiului, dar am preferat să stăm cuminți, acasă. Așa cum se știe, Viorel are o vârstă. Are comorbidități și ne este frică de COVID.”, a mărturisit Oana Lis pentru Antena Stars.


Oana Lis nu este atât de hotărâtă precum soțul ei, blondina este de părere că trebuie să se mai informeze.


„Nu știu dacă mă voi vaccina. Voi vedea, pentru că am niște alergii. Trebuie să mă mai interesez. Dar na, am stat foarte retrași anul acesta și Revelionul a fost la fel. Nu pot să zic. Mai bine acasă decât la spital.”, a mai adăugat Oana Lis. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel