Viorel Lis împlinește astăzi 79 de ani: Eu nu mai aștept ziua mea de naștere. Nu știi când se sfârșește viața.

Data actualizării: | Data publicării:
Viorel Lis, foto Facebook
Descriere foto: Viorel Lis, foto Facebook

Viorel Lis împlinește astăzi 79 de ani, dar spune că nu este atât de fericit pentru că s-a mai dus un an. 

Viorel Lis a trecut prin multe probleme de-a lungul timpului din cauza problemelor financiare, dar și a celor de sănătate. Fostul edil spune că are noroc cu soția lui Oana, care are mereu grijă de el și îi oferă toată atenția și iubirea din lume. 


”Dacă nu era Oana nu prea mai eram eu, m-a salvat de multe ori. Dacă o persoană stă lângă tine și când ești bolnav rău, adică aveam COVID și era foarte periculos, începuse să-mi mănânce din plămâni, ea a venit și a stat cu mine, a dormit cu mine ca să aibă grijă. Asta înseamnă atașament total, nu cred că am avut vreodată o altă persoană așa în afară de părinți”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

Eu nu mai aștept ziua mea de naștere


Chiar dacă astăzi ar fi trebuit să fie motiv de sărbătoare pentru Viorel Lis, fostul edil spune că nu se simte atât de fericit, deoarece problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap și nu se știe niciodată când se sfârșește viața. 


”Eu nu mai aștept ziua mea de naștere așa de fericit pentru că e o vârstă înaintată și nu știi când se sfârșește viața, e bine că pot să vorbeasc, când stau în pat nu mă doare nimic, când mă ridic mă dor picioarele. Îmi trăiesc viața, stau, mă uit la televizor, la filme, la meciuri, joc la pariuri, mă mai duc și cazinouri o dată sau de două ori, îmi ocup timpul”, a mai zis el.

 

Oana Lis, despre factura la curent: Dacă am bani plătesc, dacă nu, nu


Oana Lis a precizat că și ea se confruntă cu aceeași problemă ca majoritatea vedetelor, care s-au trezit cu sume colosale la facturile de gaz. 

Pe 19, de ziua lui, îl scot pe Viorel la păcănele


„Noi nu sărbătorim Valentine`s Day, noi sărbătorim când vine pensia! Cât a venit factura? Păi, crezi că o plătesc? Dacă am bani plătesc, dacă nu, nu, săptămâna viitoare. Într-adevăr se simte la buzunare. S-a scumpit viața foarte mult.

Trebuie să căutăm soluții că de la Guvern nu prea vin! Pe 19, de ziua lui, îl scot pe Viorel la păcănele, moartea lui! Nu a mai ieșit săracul din casă de nu mai știe când!”, a declarat Oana Lis, potrivit pentru click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel