Viorel Lis, grave probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei este "imobilizat" la pat: "Riscul este prea mare. Are foarte multe boli"

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a accentuat considerabil în timpul crizei epidemiologice. Oana Lis a dezvăluit cum se simte acum soțul ei.

În vârstă de 76 de ani, Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme medicale, printre care și depresia, considerată boala secolului. Din cauza pandemiei de coronavirus, fostul edil al Capitalei nu a putut să mai meargă la ședințele de recuperare, iar în prezent abia poate să mai meargă.

“Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu. Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții.

Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine. Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu. Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, a declarat Oana Lis pentru fanatik.ro.

Viorel Lis este programat pe 13 martie pentru a primi prima doză a vaccinului împotriva noului coronavirus. Deși se spune că este o zi de ghinion, Oana Lis a mărturisit că 13 este numărul ei norocos.

“Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie. Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, a mai precizat vedeta, conform sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel