Viorel Lis, declarații despre testament. Cu ce se va alege Oana Lis după moartea soțului ei

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Viorel Lis a făcut noi declarații despre testament. Fostul edil al Capitalei a dezvăluit pe mâinile cui va rămâne toată averea.

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu-i dau pace lui Viorel Lis. Ajuns la vârsta de 77 de ani, fostul edil al Capitalei se gândește deja la momentul în care va pleca din această lume, motiv pentru care a decis să își scrie testamentul.

Mulți se întreabă cu ce va rămâne Oana Lis, după ce soțul ei se va stinge din viață, mai ales că cei doi au recunoscut că stau destul de prost din punct de vedere financiar.  Toată lumea știe că Viorel Lis are o fostă soție și copiii, astfel că sunt mulți curioși de  cum se va facea împărțirea în asa fel încât Oana să aibă și ea dreptul la averea soțului său.

Oana Lis a declarat că partajul cu copiii și fosta soție a lui Viorel s-a făcut chiar atunci când s-a produs divorțul, iar acum tot ce a rămas este doar apartamentul în care cei doi locuiesc în prezent. Aceasta a mărturisit că apartamentul este deja trecut pe numele ei și va rămâne al său.

Recent, fostul edil al Capitalei a declarat că moștenitoarea lui este chiar Oana Lis, care îi este alături necondiționat. Mai mult decât atât, Viorel Lis a precizat că, de după divorț, atunci când i-a lăsat totul fostei soții și copiilor, el a ajuns să trăiască doar din pensie, la care se adăugă și veniturile pe care le produce Oana din munca sa.

”Ea este moștenitoarea mea. Nu mă așteptam să aibă atâta suflet, dar îmi dau seama că e prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că: vai, dacă ești primar te-ai îmbogățit. Dar eu nu... eu trăiesc din pensia mea la ora actuală”, a spus Viorel Lis la  Antena Stars.

Totodată, Viorel Lis a ținut să-i multumească soției sale pentru iubirea și ajutorul pe care i le oferă.

”Și acum dacă nu ar fi ea, nu cred că aș mai putea să trăiesc. Am probleme de sănătate. Foarte puțin pot să merg, adică doar dacă mă ține Oana, iar dacă e o treaptă, e groaznic. E greu de tot să trec, să urc”, a mai adăugat fostul primar pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel