Viorel Lis, declarații de dragoste pentru soția lui, Oana: „Nu aș mai putea să trăiesc fără ea”

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Viorel Lis trece prin cea mai grea perioadă din viața lui din cauza problemelor de sănătate. 

Fostul edil al Capitalei este dependent de soția lui și i-a făcut o serie de declarații de dragoste. 


Oana Lis a închis gura tuturor și a demonstrat de-a lungul timpului că este alături de soțul ei atunci când acesta are cea mai mare nevoie de ea. Cei doi au depășit împreună multe momente dificile și au reușit să se susțină reciproc. 


Viorel Lis a vrut să îi mulțumească soției sale printr-o declarație de dragoste. Fostul edil al Capitalei spune că este dependent de soția lui, care acum rezolvă toate problemele familiei. Acesta spune că atunci când a cunoscut-o pe Oana, aceasta nu avea suficientă încredere în ea și în forțele proprii. 


"Ce pot sa spun. Singura care rezolva tot este ea. Am încercat sa fiu alături cât am putut. Am fost mereu apropiat. Întotdeauna am încurajat-o. A căpătat foarte multa încredere în ea si rezolva foarte multe probleme pe care nici eu nu as putea sa le rezolv. Nu am făcut ceva special, doar am fost asa cum trebuie sa fie un bărbat. Era destul de slaba psihic, iar eu am întărit-o. Nu as mai putea sa trăiesc fără ea", a mărturisit Viorel Lis, la Antena Stars.


Oana Lis încearcă din răsputeri să îl pună pe picioare pe soțul ei, deși se confruntă cu probleme financiare grave.


Vedeta a declarat că a rămas cu datorii la întreținere, dar o sperie și gândul că o să fie nevoită să scoată sume mari de bani pentru facturi, ținând cont că iarna bate la ușă. Mai mult decât atât, soția fostului edil al Capitalei își face griji și pentru starea de sănătate a soțului său.


”Am rămas datoare cu două luni la întreţinere! Nu am plătit! Mă gândesc cu groază că vine iarna şi se măresc facturile. Nu mi-e ruşine s-o spun. Mă tem pentru Viorel.


Mi-e frică de momentul în care se va sfârşi. Nu pot să spun că nu mi-e frică. Eu din cauza asta m-am făcut şi psiholog. Ca să-mi rezolv fricile astea”, a mărturisit Oana Lis, pentru Click!.

 

Ce pensie primește Viorel Lis de la statul român?

 

„Am luat trei antiinflamatoare ca să pot să ies din casă. Mi-au murit mulți prieteni pe pandemie. Am căzut din picioare și pe stradă. Eu am o pensie nu de primar, ci de prim angajat. Am 32 de milioane (n.r 3.200 lei). Pe mine recuperarea, 10 ședințe, m-a costat 37 de milioane (n.r 3.700 lei)! 10 milioane (n.r 1.000 lei) se duc lunar pe medicamente. Mulți zic că am fost primar, păi să vină să le dau averea mea!”, a declarat Viorel Lis la Teo Show. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel