Viorel Lis a fost diagnosticat cu semipareză. Oana este alături de el în fiecare secundă: „Fără ea cad”

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Viorel Lis trece prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu semipareză. Fostul edil al Capitalei are nevoie acum de sprijinul soției sale. 

Viorel Lis a avut foarte mult de suferit din cauza pandemiei. Fostul primar al Capitalei a fost nevoit să stea foarte mult timp în casă, iar din cauza sedentarismului, acesta nu își mai poate mișca picioarele. Medicii i-au dat un diagnostic crunt, mai aexact semipareză. Acesta are mare nevoie de ajutorul Oanei. 


„Nu sunt foarte bine din punct de vedere medical. Am o semipareză. Mă dor foarte tare oasele, plus că mă deplasez destul de greu, așa că soția mea mă ajută mereu, fără ea cad!”, a declarat Viorel Lis, potrivit impact.ro.


Oana spune că nu își va lăsa soțul niciodată la greu și va fi mereu acolo pentru a-l ajuta. Aceasta nu poate uita binele pe care fostul edil i l-a făcut în tinerețe, iar acum spune că va fi alături de el la fiecare pas. Cu umorul caracteristic, Oana suține că acum este asistenta și doctorița soțului ei. 


„Acum sunt asistenta lui, doctorița lui. Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru, dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe, m-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața. Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului, de la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa”, a adăugat Oana Lis pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel