Viorel Lis a făcut INFARCT. Fostul edil al Capitalei a fost operat de URGENȚĂ în această dimineață

Data publicării:
Sursa foto: Viorel Lis, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viorel Lis, instagram

Viorel Lis a făcut infarct în această dimineață. Fostul edil al Capitalei a fost operat de urgență. 

În urmă cu câteva ore, Viorel Lis a ajuns de urgență pe masa de operație, după ce a făcut infarct. În urma intervenției chirurgicale, medicii i-au pus un stent. În tot acest timp, Oana Lis a fost alături de soțul ei și speră să treacă cu bine și peste această încercare grea, potrivit cancan.ro

Viorel Lis a ajuns de urgență la spital în luna februarie cu arsuri la un picior

Viorel Lis are parte doar de necazuri în ultima vreme. Fostul primar al Capitalei a ajuns de urgență la spitalul Floreasca cu arsuri la picior, destul de grave. Acesta se recupera după ce a fost infectat cu COVID-19, dar iată că are din nou probleme de sănătate. 


Oana Lis a fost cea care a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei. Aceasta a mărturisit că soțul ei a adormit cu piciorul pe radiator și au ajuns de urgență la spital cu arsuri. 


„Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital.


Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis, pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel