Viorel Lis a ajuns de urgență la spital cu arsuri la un picior. Ce a pățit fostul primar al Capitalei

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Viorel Lis a avut nevoie urgentă de ingrijirile medicilor după ce s-a ars rău la picior. 

Viorel Lis are parte doar de necazuri în ultima vreme. Fostul primar al Capitalei a ajuns de urgență la spitalul Floreasca cu arsuri la picior, destul de grave. Acesta se recupera după ce a fost infectat cu COVID-19, dar iată că are din nou probleme de sănătate. 


Oana Lis a fost cea care a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei. Aceasta a mărturisit că soțul ei a adormit cu piciorul pe radiator și au ajuns de urgență la spital cu arsuri. 


„Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital.


Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis, pentru Click!


 Viorel Lis suferă de mai multe probleme de sănătate. Fostul edil are diabet și a făcut și un AVC (accident vascular celebral) în urmă cu câțiva ani. Viorel Lis are și o semi-pareză la picioare iar asta îi afectează mult mobilitatea. 

 

„Facebook versus Realitate!!! Lumea de pe Fb- chiar oameni care nu m-au văzut niciodată în viața lor!

„Aia a lu Lis e o nenorocita care sta cu un moș, altceva nu a stiut sa faca, sta numai prin restaurante si nu are grija de el si abia așteaptă să moară…” …O AUD DE 20 ani…(pe stilul…Ea nu merită nimic, noi meritam ca noi suntem perfecți pe Fb cel putin… restul nu conteaza ca nu știe lumea daca nu postam…și putem să o judecăm…) Versus Realitate…Ii spăl ca o gheisa zilnic cu mare grija picioarele lui Vio pentru ca e diabetic si ma îngrijorez la orice zgarietura de-a lui…Și îi iau ptr picioarele lui creme mai scumpe decât pentru fata mea, jur!!! Hai sa judecăm mai puțin si sa ajutăm mai mult!”, este mesajul din mediul online al Oanei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel