Vinul PERFECT pentru fiecare zodie! Pregăteşte-te de o degustare scrisă în 'stele

Data publicării:
Vin, sursa pixabay
Descriere foto: Vin, sursa pixabay

Ai un vin preferat care nu lipseşte de la nicio ocazie specială din viaţa ta? Ar putea fi un motiv bun pentru asta, chiar scris în ‚stele’. Poate ai la îndemână o varietate de vinuri delicioase atunci când îți dorești un pahar după o zi lungă. Dar s-ar putea să existe şi un vin nou și distractiv de explorat, bazat pe semnul tău zodiacal. 

Ai un vin preferat care nu lipseşte de la nicio ocazie specială din viaţa ta? Ar putea fi un motiv bun pentru asta, chiar scris în ‚stele’. Poate ai la îndemână o varietate de vinuri delicioase atunci când îți dorești un pahar după o zi lungă. Dar s-ar putea să existe şi un vin nou și distractiv de explorat, bazat pe semnul tău zodiacal. Iată recomandările făcute de astrologul citat de eatingwell.com.

Skye Alexander, astrolog și autor al Magickal Astrology, a declarat pentru eatingwell.com care este cel mai bun vin pentru zodia ta. Noi vă recomandăm să le gustaţi şi, cine ştie, poate vă confirmaţi gusturile sau descoperiţi un nou vin de adăugat la preferate.

Vinul perfect în funcţie de zodie

Berbec: Tempranillo

Tempranillo, un vin tânăr, care are o aromă uscată, uşor picantă. „La fel ca nativii Berbec, acest vin roșu ușor, spaniol, este simplu, acidulat și nu are complexitate”, spune Alexander. Bucurați-vă de gustul său cu cartofi picanţi spanioli sau cu niște brânză manchego.

Taur: Syrah sau Shiraz

Care este diferența dintre syrah și shiraz? "Syrah este cuvântul francez pentru acest soi, dar australienii îl numesc shiraz. Acest vin roșu are un gust bogat, rezistent și pământesc, care sunt caracteristici pe care astrologii le asociază cu semnul zodiacal Taur", explică Alexander. Așadar, savurați-vă paharul de vin cu friptură și cu un tort cu ciocolată neagră.

Gemeni: Pinot Grigio

Acest popular vin alb italian este răcoritor de ușor și simplu, ca natura Gemenilor. „Și, la fel ca acest semn zodiacal, dulceaţa nu ţine prea mult, așa că bucurați-vă de el în timp ce este tânăr, în loc să îl ascundeți în pivniță, gândindu-se că se va îmbunătăți odată cu vârsta”, spune ea. „Nu trebuie să beți pinot grigio cu o masă - este ideal să-l serviţi cu prietenii într-o după-amiază caldă, la o terasă”, adaugă ea.

Rac: Moscato

Acest vin italian alb, fructat, este adesea sorbit alături de un desert, dar se îmbină frumos şi cu crustacee, așa că încercați-l cu creveți sau cu stridii. Alexander spune: "Cel mai popular tip de moscato este dulce, delicat și moale, cu doar un pic de aciditate - ca nativii Rac. Și este încântător să-l beți pe verandă sau lângă piscină într-o zi fierbinte."

Leu: Amarone

Bogat, colorat și dramatic, acest vin roșu robust italian este plin de caracter, la fel ca nativii Leu. Alexander spune: "Pentru a aprecia cu adevărat aroma puternică a acestui vin, trebuie să îl bei când iei o masă consistentă. Cele mai bune amarone - precum cei mai buni conducători - au nevoie de timp pentru a creşte și a se maturiza".

Amarone este de fapt un amestec de struguri regionali, cu corvina, alias „regina” strugurilor roşii, ca ingredient cheie, deci are o mare complexitate care îi dă o aromă unică și distractivă. (Și știm că îți place acest strigăt către natura ta regală, Leu!)

 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel