Vine primăvara! Elena Mateescu (ANM) anunță temperaturi record la finalul săptămânii / Cum va fi vremea în București

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Biegun Wschodni
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Biegun Wschodni

Elena Mateescu, directorul general al ANM, a spus cum va fi vremea în următoarea perioadă.

Elena Mateescu, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, a vorbit la postul de televiziune Antena 3 CNN, la emisiunea Decisiv, moderată de Cătălina Porumbel, despre cum va fi vremea în următoarea perioadă:

„Va fi o vreme deosebit de caldă după mijlocul acestei săptămâni. Vom avea valori de temperaturi în creștere și dacă mâine vom consemna maxime de 13-14°C, vineri și sâmbătă vom ajunge la 17°C în regiunile extracarpatice. În Capitală vom consemna o maximă care să se apropie de 14-15°C.

Este o vreme mult mai caldă față de normalul perioadei în care ne aflăm și vorbim de abateri termice pozitive mai mari de 10°C față de normalul perioadei din calendar. În același timp, există și posibilitatea să înregistrăm precipitații, pe arii relativ extinse, la sfârșitul săptămânii în Maramureș, Crișana, Transilvania și Moldova. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie, dar în cantități neînsemnate și cu caracter local“, a spus Elena Mateescu.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel