Vindecare pentru o ZODIE și cel mai important mesaj pentru cei care vor să-și întâlnească marea iubire

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

O zodie o să privească diferit ceea ce i se întâmplă.

„Jupiter iese din semnul vostru și se întoarce în Casa 12. Vindecare! O să vedeți cu alți ochi situațiile în care vă aflați, că munciți mult și nu luați banii pe care îi meritați, că prietenii știu doar să se plângă la voi. Ce o să faceți? O să ziceți că îi salvați voi pe alții, însă până nu vă salvați pe voi nu o să puteți să ajutați pe nimeni. Aveți în Casa 7 Venus și Marte. Vă doriți conexiune. Dacă sunteți într-o relație, lucrurile acestea sunt bune. Vă pot ajuta să vedeți alte fețe ale partenerului. Însă pentru cei singuri dorința de a fi într-o relație va fi mai mare și pot căuta persoane nepotrivite, deși la început totul e roz. După câteva luni, apar bubele. 

Deci, vindecare în această perioadă, relații sănătoase! S-ar putea să vi se propună ceva la locul de muncă. Relația cu colegii nu este pe placul vostru”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Vezi despre ce zodie este vorba pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel