VIDEO cu momentul în care Bia Khalifa este încătușată pe aeroportul Otopeni. Fulgy a sunat la 112 și a reclamat că iubita lui e bătută

Data publicării:
Bia Khalifa, captură video TikTok/ foto Instagram
Descriere foto: Bia Khalifa, captură video TikTok/ foto Instagram

Bia Khalifa a fost încătușată pe Aeroportul Otopeni, vineri, la sosirea în țară. 


Bia Khalifa și Fulgy, fiul Clejanilor, au fost implicați într-un scandal uriaș, vineri, pe aeroportul Otopeni. Cei doi se întorceau de la Milano și, potrivit cancan.ro, Bia Khalifa ar fi avut un comportament „agitat” și nepotrivit la controlul pașapoartelor, astfel că a fost nevoie de intervenția autorităților.

Mai mult, pe lângă faptul că a fost încătușată, vedeta Onli Fans a primit și o amendă de 4.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.


Întregul moment a fost filmat chiar de Fulgy, iubitul ei, care a postat imaginile pe TikTok.

@mrmoft #foryou #fy #fulgy ♬ sunet original - mrmoft

„Bia nu era agitată. Veneam de la Milano, ok? Și eu nu stau să vă dau vouă explicații. O rezolv eu, stați liniștiți. Bia e cu mine, e bine, se mai întâmplă și la case mai mari, dar e ok”, a spus Fulgy.

@mrmoft #foryou #fy #fulgy #moft #mrmoft ♬ sunet original - mrmoft

Fulgy a sunat la 112 ca să-și apere iubita


Fulgy, fiul Vioricăi din Clejani, a sunat la 112 să raporteze faptul că iubita sa a fost luată de polițiști și bătută. Poliția a verificat plângerea și s-a dovedit a fi nefondată, așa că a primit și el o amendă pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel