Victoria Răileanu: „Este un film în care nu vorbim urât”. Totul despre comedia Klaus & Barroso, la Întâlnire cu Arta / Video

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News. Victoria Răileanu vine cu detalii din culisele Klaus & Barroso, o comedie spumoasă, după un scenariu de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Victoria Răileanu vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a  vorbi despre comedia Klaus & Barroso, în care joacă un rol extrem de picant: Vera, soția unui patron de bar. 

 

VIDEO:

Youtube video image

 

Klaus & Barroso, o comedie spumoasă, după un scenariu de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, ce va avea premiera pe 16 ianuarie 2024. 

Sinopsis

Klaus (Adrian Nicolae) este un barman combinator, nevoit să plătească o datorie urgentă, iar  fratele său, Barroso, este un bodyguard iute la mânie, care se vede nevoit să-l ajute să  organizeze o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Trebuie să le facă pe plac invitaților care sunt o adunătură colorată de corporatiști (Alexandru Ion, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea), să gestioneze un moment artistic susținut de o dansatoare (Mădălina Craiu), discuțiile cu patroana (Victoria Raileanu) sau cu vecinul nesuferit (Şerban Pavlu).
Din distribuție mai fac parte: Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătălin Nicolau, Alex Mircioi.0


Vera (Victoria Raileanu): Vera este soția patronului, o femeie atrăgătoare și competentă. Evenimente neprevăzute din viața personală o fac să-și reevalueze planurile de viitor.


„Pot să vă spun asta și nu va fi un spoiler. Este un film în care nu vorbim urât. Chiar Micutzu a spus, că a vrut să arate că se poate face comedie românească fără să vorbim urât, fără să tragem înjurături ca să stoarcem niște râsete. Și chiar se poate. În filmul acesta poate sunt una două (n.r. înjurături), dar sunt taxate”, a declarat Victoria Răileanu, în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News. 

 

Despre VICTORIA RAILEANU

Victoria Raileanu și-a început activitatea la vârsta de 15 ani, pe scena Teatrului Național Timișoara, în spectacolele  „We can dance", în regia Mihaelei Lichiardopol, iar apoi în „Krumm" în regia lui Radu Afrim. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale" București,  iar pe parcursul celor 3 ani de facultate a jucat în „Daria, iubirea mea", „Doctori de mame", producții Media Pro Pictures. Și-a făcut debutul cinematografic în „The Whistleblower" în regia Larysei Kondracki, alături de actori precum Rachel Weisz și Monica Bellucci.

A făcut parte din castul serialului „Vlad”. Este actriță de teatru de improvizație în Trupa iELE și de doi ani este trainer de actorie la Academia Studiourile Buftea. 

Spectacolul „Taximetriști” este al doilea proiect la care Victoria a lucrat cu Bogdan Th. Olteanu (primul fiind spectacolul „Cea mai calduroasa zi din an”). Colaborarea cu Bogdan a continuat cu filmul „Taximetriști” și apoi cu „Klaus și Barroso”.

 

 


Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 11 noiembrie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                         

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                              

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                          

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                         

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                             

Site: https://www.spectacola.ro/                              

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola           Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel