Victor Socaciu, prima reacție după ce s-a vindecat de COVID-19. Dezvăluirile artistului: "S-a gândit că îmi cade curentul și nu mai am oxigen"

Data publicării:
Victor Socaciu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa foto Facebook

Victor Socaciu a vorbit despre experiența grea prin care a trecut, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Victor Socaciu a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19.  Artistul ajunsese să aibă plămânii afcetați în proporție de 50%, motiv pentru care toată lumea s-a temut pentru viața lui. Potrivit apropiaților, Victor Socaciu era vaccinat anti-Covid-19, dar cu toate acestea, artistul a contractat o formă gravă a virusului.

Cu toate astea, cântărețul a reușit să iasă învingător din această luptă grea. Recent, Victor Socaciu a vorbit despre această experiență neplăcută.

"Am stat în spital în jur de trei săptămâni, acum sunt pe finalul tratamentului meu. Sunt într-o situație bună, am o răgușeală, dar în rest mă simt bine.

O întâmplare cu un om minunat, care știa că eram într-o noapte cu nevoie de oxigen, știind că am aparat de oxigen, s-a gândit el în toiul nopții că s-ar putea să cadă curentul și ce mă fac eu dacă o să cadă curentul și nu o să mai am oxigen. S-a dus la un prieten de-al lui din cartier, i-a luat generatorul în toiul nopții și a venit și l-a montat la mine. Îți dau speranță, te impresionează că totuși există multă, multă umanitate în jurul nostru, dar nu mai avem ochi să o vedem.

Mi-a fost teamă ca oricărui om, cum să nu. Adevăratul loc care vindecă rămâne totuși familia. Soția mea a fost îngerul meu protector!

De la tine în suflet, în sufletul meu,

Când oamenii cântă, vine Dumnezeu.

România cântă, vine Dumnezeu

Când oamenii sunt oameni, vine Dumnezeu", a spus Victor Socaciu, la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel