Victor Socaciu, omagiat de colegii săi. Ducu Bertzi: „Victor și-a dorit să fie acolo”

Victor Socaciu este omagiat zilele acestea, la Breaza, în cadrul festivalului „Om Bun”. 

Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani, după o lună de spitalizare. La trei luni de la moartea marelui artist, colegii săi au organizat festivalul „Om Bun”, în memoria lui Victor Socaciu.

Ediția din acest an a avut loc în Sala Primăriei din localitatea prahoveană, în perioada 29-31 martie 2022, și a fost dedicat memoriei lui Victor Socaciu.

„Așa cum viața merge înainte și festivalul OM BUN  va merge înainte pentru a purta spre nemurire un vis devenit realitate al celui care a fost Victor Socaciu , sufletul acestui festival. Pe aceeași scenă unde a ținut să cânte anul trecut, când marile orașe erau închise , cu aceiași prieteni care au răspuns prezent și ieri și azi, cu voi care iubiți muzica folk, vom pastra aprinsă candela iubirii timp de 3 seri în semn de prețuire și de ultim omagiu”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Ducu Bertzi spune că asta a fost una dintre marile dorințe ale regretatului artist, să cânte în cadrul acestui festival. 

'Victor și-a dorit să fie acolo la Breaza. De altfel, de acolo a și început necazul. Și pentru că el și-a dorit acolo uite cum o să mergem cu toții să ne reamintim de Victor. Ediția aceasta are loc în memoria lui.

E foarte important acest lucru, pentru tot ceea ce a făcut el pentru muzica folk. Anul trecut a fost ediția cu numărul 30 când a cântat și el pentru ultima dată. Acum va fi ca o rememorare. O să când și eu în ultima seară', a declarat  Ducu Bertzi pentru FANATIK. 

Ultima dorință a lui Victor Socaciu

„Victor și-ar fi dorit să fie prezent și anul acesta la Festivalul OM BUN, dar nu a fost să fie. Dar, așa cum viața merge înainte și festivalul OM BUN va merge înainte pentru a purta spre nemurire un vis devenit realitate al celui care a fost Victor Socaciu, sufletul acestui festival', a declarat Brândușa Ștefan pentru sursa citată. 

'Evenimentul are loc în sala Primăriei din Breaza, pe aceeași scenă unde a ținut să cânte anul trecut, când marile orașe erau închise, cu aceiași prieteni care au răspuns prezent și ieri și azi, cu voi care iubiți muzica folk, vom păstra aprinsă candela iubirii timp de 3 seri în semn de prețuire și de ultim omagiu', a mai spus văduva cântărețului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 31 Martie 2022, 13:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience