Victor Socaciu, mărțișoare scumpe pentru Marina Almășan: „Le am și acum”. Ce bijuterii obișnuia să-i cumpere regretatul artist

Data publicării:
Marina Almășan și Victor Socaciu, foto Facebook
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, foto Facebook

Marina Almășan a vorbit despre mărțișoarele pe care le primea de la Victor Socaciu, pe vremea când erau căsătoriți.

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. 

Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în anul 1996. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu, pe Victoraș Socaciu. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 

Pe 1 martie, Marina Almășan a rememorat câteva amintiri din timpul căsniciei cu marele artist. Acesta obișnuia să-i cumpere bijuterii scumpe, în fiecare an.


„La început, Victor îmi făcea cadou câte o brățară de aur, După câțiva ani, i-am zis stop cu cheltuielile, pentru că nu o să le pot purta simultan. Am făcut o colecție. Eu nu sunt foarte pasionată de bjuterii. Le am și acum și le port doar prin emisiuni”, a declarat Marina Almășan pentru Impact.

 

"Mi-a dedicat un cântec". Marina Almășan, regrete după moartea lui Victor Socaciu: Pentru a înţelege cât ne iubeam, a trebuit să aibă loc ruptura

 

"Victor a scris lângă mine un ocean de melodii superbe. Mă răsfăţa, spunându-mi că multe dintre ele sunt scrise pentru mine. Unele chiar simţeam că sunt, în ele soţul meu strecurând pe furiş scene din viaţa noastră de familie, simboluri numai de noi ştiute, glume pe care ni le făceam reciproc. Există însă un cântec pe care mi l-a dedicat în mod declarat ( de altfel, pe CD-ul care poartă numele melodiei chiar stă scris  "Dedic acest album iubitei mele soţii Marina”) şi care mă mişcă profund, regăsindu-mă în el : “Lângă inimă îmi stai”. Zilele în care l-a compus îmi sunt atât de vii în minte, încât aproape că mă aştept să se deschidă uşa şi să intre Victor, cu chitara, spunându-mi: “Hai să-ţi cânt cântecul tău! Tu eşti glontele meu de argint!”, a spus Marina Almășan pentru okmagazine.ro.

 

"Pentru a înţelege cât de mult ne iubeam, a trebuit să aibă loc această ruptură"

Întrebată dacă regretă că a renunțat la povestea de iubire cu regretatul artist Victor Socaciu, jurnalista a mai spus:

"Întotdeauna regretăm lucruri pe care le-am fi visat a fi altfel, crezând că, poate, am fi avut puterea să le schimbăm. Însă ceea ce cred eu acum, cu mintea, experienţa şi relaxarea de acum, nu ar fi funcţionat, poate, atunci. Dar deciziile noastre de atunci au fost rezultanta situaţiei de atunci. Perioada respectivă a fost una grea, încărcată, epuizantă. Principiile mele de viaţă sunt extrem de solide, sunt un om care iartă uşor greşeli mici, dar foarte greu pe cele majore. El, la rându-i, era un om orgolios. Probabil că, pentru a înţelege amândoi cât de mult ne iubeam de fapt, a trebuit să aibă loc această ruptură".

 


Marina Almășan scrie o carte, văduva lui Victor Socaciu nu e de acord


Între văduva lui Victor Socaciu și fosta soție a regretatului artist se iscă un nou război. Motivul ar fi planul Marinei Almășan de a scrie o carte despre viața fostului său soț. Brândușa  Socaciu susține că nu e de acord cu această inițiativă. 

Întrebată dacă are de gând să scrie o carte despre povestea lor de iubire, Brândușa Socaciu a spus că nu crede că regretatului artist i-ar fi plăcut să devină subiect de carte.


„Mă întrebați dacă aș vrea să scriu o carte. Sigur că aș putea, am multe lucruri de povestit, dar pe lângă faptul că îl cunosc atât de bine pe Victor încât știu că nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller, înainte de toate aș lua în calcul și anumite aspecte legale care au menirea de a proteja viața privată și imaginea celui care a fost Victor Socaciu. Viața privată este ocrotită de lege și potrivit articolului 71 din Noul Cod Civil, care susține că orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private”, a mărturisit Brândușa Socaciu pentru Impact, în urmă cu ceva timp.

Replica Marinei Almășan


„Eu nu trebuie să cer nimănui niciun consimțământ pentru a-mi povesti viața. Iar dacă cineva ar susține astfel de aberații, probabil că are de ce să se teamă!”, a fost replica Marinei Almășan, conform sursei citate. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel