Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital cu COVID-19. Artistul are plămânii grav afectați și respiră cu ajutorul aparatelor

Data publicării:
Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa facebook

Marele cântăreț de muzică folk, Victor Socaciu, se află internat în stare gravă după după ce s-a infectat cu Covid-19. 

Tot mai mulți artiști au devenit victimele virusului care au împânzit o lume întreagă. De data aceasta, marele cântăreț  Victor Socaciu, se zbate între viață și moarte, după ce a contactat virusul nemilos. Din nefericire, artistul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, printre care, diabet și probleme cu rinichii. În urmă cu zece ani, acesta a suferit un transplant renal și a primit doi rinichi de la o fetiță de zece ani, din Târgu-Mureș, aflată în moarte cerebrală.

Potrivit playtech, apropiații au declarat că Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, are plămânii grav afectați, fiind nevoit să folosească o mască cu oxigen pentru a putea respira. 

Victor Socaciu a fost căsătorit de două ori, cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan, dar din păcate, ambele mariajele s-au încheiat cu scandal și drumuri prin tribunale.

Artistul și-a făcut debutul printr-un grup muzical, "Zodiac" . Ulterior, acesta a devenit producător al Festivalului Național-Concurs de muzică Folk „Om Bun”, dar și al Festivalului Nașional – Concurs „Cântec de dragoste”, în parteneriat cu Televiziunea Română și Radio România Actualități, dar și cu Ministerul Culturii și Cultelor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel