Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital cu COVID-19. Artistul are plămânii grav afectați și respiră cu ajutorul aparatelor

Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa facebook

Marele cântăreț de muzică folk, Victor Socaciu, se află internat în stare gravă după după ce s-a infectat cu Covid-19. 

Tot mai mulți artiști au devenit victimele virusului care au împânzit o lume întreagă. De data aceasta, marele cântăreț  Victor Socaciu, se zbate între viață și moarte, după ce a contactat virusul nemilos. Din nefericire, artistul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, printre care, diabet și probleme cu rinichii. În urmă cu zece ani, acesta a suferit un transplant renal și a primit doi rinichi de la o fetiță de zece ani, din Târgu-Mureș, aflată în moarte cerebrală.

Potrivit playtech, apropiații au declarat că Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, are plămânii grav afectați, fiind nevoit să folosească o mască cu oxigen pentru a putea respira. 

Victor Socaciu a fost căsătorit de două ori, cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan, dar din păcate, ambele mariajele s-au încheiat cu scandal și drumuri prin tribunale.

Artistul și-a făcut debutul printr-un grup muzical, "Zodiac" . Ulterior, acesta a devenit producător al Festivalului Național-Concurs de muzică Folk „Om Bun”, dar și al Festivalului Nașional – Concurs „Cântec de dragoste”, în parteneriat cu Televiziunea Română și Radio România Actualități, dar și cu Ministerul Culturii și Cultelor. 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 apr, 09:33 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play