Victor Socaciu a murit. Anunțul trist a fost făcut de Marina Almășan: "Fiul nostru va continua să-ți poarte numele"

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa facebook

Victor Socaciu s-a stins din viață. Artistul a decedat la 68 de ani.

Doliu în showbizul românesc. Victor Socaciu s-a stins din viață, la vârsta de 68 de an. Anunțul a fost făcut de către Marina Almășan.

Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit, a scris Marina Almășan pe rețelele de socializare.

 

 

Victor Socaciu avea probleme de săntate!

 

Victor Socaciu s-a confruntat cu probleme de sănătate. Autorul de muzică folk  a fost internat de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” după ce ar fi acuzat probleme renale după transplant.


Victor Socaciu a trecut prin multe necazuri în ultima perioadă, acesta a fost infectat și cu virusul SARS-CoV-2 în luna aprilie a acestui an și a avut și diabet. Cântărețul de muzică folk a anunțat pe pagina sa de Facebook că suferă din cauza unor probleme de sănătate. Din cauza acestor probleme, Victor Socaciu nu a participat la Festivalul de muzică folk de la Brașov. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel