Victor Socaciu a fost internat de urgență la Spitalul „Carol Davila” din București. Ce probleme de sănătate are artistul

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Socaciu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa foto Facebook

Victor Socaciu se confruntă cu probleme de sănătate. Autorul de muzică folk  a fost internat la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila”. 

Victor Socaciu are mari probleme de sănătate și a fost internat de urgență la Spitalul „Carol Davila” din București, potrivit Gândul.ro. Fostul parlamentar și diplomat ar fi acuzat probleme renale după transplant. 


Victor Socaciu a trecut prin multe necazuri în ultima perioadă, acesta a fost infectat și cu virusul SARS-CoV-2 în luna aprilie a acestui an și are și diabet. Cântărețul de muzică folk a anunțat pe pagina sa de Facebook, în urmă cu două săptămâni, că suferă din cauza unor probleme de sănătate. Din cauza acestor probleme, Victor Socaciu nu a participat la Festivalul de muzică folk de la Brașov. 


„Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, a scris artistul pe Facebook. 

În urmă cu zece ani, acesta a suferit un transplant renal și a primit doi rinichi de la o fetiță de zece ani, din Târgu-Mureș, aflată în moarte cerebrală.


Artistul și-a făcut debutul printr-un grup muzical, "Zodiac" . Ulterior, acesta a devenit producător al Festivalului Național-Concurs de muzică Folk „Om Bun”, dar și al Festivalului Nașional – Concurs „Cântec de dragoste”, în parteneriat cu Televiziunea Română și Radio România Actualități, dar și cu Ministerul Culturii și Cultelor. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel