Victor Slav și-a oficializat noua relație. Noua iubită, asemănare izbitoare cu Bianca Drăgușanu / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Slav, Foto Instagram
Descriere foto: Victor Slav, Foto Instagram

Victor Slav a făcut publică prima fotografie alături de noua sa cucerire. Fanii au rămas uimiți de asemănarea izbitoare a acesteia cu Bianca Drăgușanu.

Victor Slav este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Acesta a avut o relație cu Anda Adam, dar și un mariaj cu Bianca Drăgușanu, de unde a rezultat și o fetiță, pe nume Sofia.

După ce a pus capăt căsătoriei cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a găsit alinarea în brațele unei alte femei. Deși cei doi formează un cuplu de mai bine de un an de zile, Victor Slav a ținut-o departe de ochii curioșilor pe iubita lui, însă odată cu intrarea în noul an, fostul prezentator  și-a surprins fanii cu prima fotografie alături de cea care i-a furat inima.

Victor Slav, prima fotografie alături de iubita lui

Victor Slav a postat pe rețelele de socializare o fotografie alb negru în care se afla alături de iubita lui. În dreptul acesteia a postat și următorul mesaj: ” For 2021, Bonnie & Clyde in action” (Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune)

Fanii nu au fost foarte încântați de noua iubită a lui Victor Slav, astfel că i-au lăsat numeroase comentarii negative. Unii dintre ei chiar au asemănat-o pe aceasta cu Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Victor Slav.

 ” Unde ai m-ai găsit-o și pe asta ?/ E leită Bianca / Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic/  Ai niște gusturi proaste, o copiezi pe Bianca, caută o femeie de casă, uite Vârciu, a umblat până a găsit o fată de casă/ Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine! Acum este tânără (cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! Una este să te întrețin, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine! ” , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel