Victor Slav rupe tăcerea, după ce a fost acuzat că a consumat substanțe interzise, la volan: „În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis”

Data publicării:
Sursa foto: Victor Slav, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Victor Slav, Instagram

Victor Slav a spus adevărul, după ce a fost acuzat că a consumat substanțe interzise, la volan. 

Victor Slav a făcut primele declarații despre momentul în care s-a spus că a consumat substanțe interzise. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a povestit tot ce s-a întâmplat, menționând și faptul că a dat Statul în judecată.

Victor Slav a recunoscut că testul antidrog a ieșit pozitiv, însă susține că nu a consumat nimic.

„A venit la mașină și mi-a zis că am fost depistat pozitiv la canabis”

„O să țin minte toată viața, n-am cum să uit! Era 11 august, era ora 22:30, veneam de la Bacău, l-am lăsat pe Cătălin Cazacu acasă și mă duceam eu spre casă. M-a oprit poliția pe autostradă! Într-adevăr, eu dormisem trei ore, eram obosit, mașina de poliție era în fața mea cu girofarul pornit, a oprit sirena și m-a tras pe partea dreaptă. A venit foarte dur la mine, deși eu am încercat să îi explic calm să s-a produs o extorsiune și că nu mi-am dat seama că i-am depășit pe linia continuă.

Mi-am cerut scuze, mi-a pus fiola pentru băutură, a ieșit zero și apoi mi-a spus de dragtest. M-a chemat cu el la mașină, a deschis portbagajul, a deschis o chestie pe care mi-a băgat-o prin gură, după care am pus acolo. M-am dus la mașină, m-am așezat, iar după cinci minute a venit la mașină și mi-a zis că am fost depistat pozitiv la canabis', a declarat Victor Slav, pentru Antena Stars.

Victor Slav: „Eu n-am consumat în viața mea așa ceva”

„În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis. Când polițistul mi-a zis ce înseamnă, eu i-am spus că avem o problemă, deoarece eu n-am consumat în viața mea așa ceva. Nici nu contează dacă m-a crezut sau nu, cert e că am mers la INML, mi s-a prelevat proba de sânge și tot ce trebuie. Problema abia acum începea, deoarece, din acel moment, toate ziarele m-au făcut terci, asta fără să existe cu adevărat o probă', a adăugat el.

Victor Slav a dat Statul în judecată

Victor Slav a declarat că a decis să dea statul în judecată, după ce testul la INML a ieșit negativ.

„După 4 luni au venit rezultatele de la INML, dacă vă vine să credeți cât am așteptat. Oricum, mie polițistul de caz mi-a spus că dacă iese rezultatul 0,04 se clasează, pentru că înseamnă că pot fi fumător pasiv. Cu toate acestea, rezultatul meu a ieșit 0,00', a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

„Este vorba despre faptul că un lucru de genul ăsta îți poate schimba total traiectoria vieții. De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva, fiind nevinovat, de ce stau eu 8 luni fără carnet, de ce stau 4 luni să-mi vină analizele de la INML, care au fost negative, și de ce stau după aia încă 4 luni ca judecătorul să-mi dea o foaie cu o parafă pe ea', a continuat Victor Slav.

În ce stadiu se află procesul

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a precizat că procesul se află în continuare în desfășurare.

„Eu am pierdut primul proces, după care am mers la Înalta Curte, am avut noi dreptate, iar acum s-a întors la tribunal și trebuie să se rejudece. Deci, a doua oară am câștigat noi. Se va judeca în continuare, dar deocamdată suntem în vacanță judecătorească', a conchis omul de televiziune, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel