Victor Slav, în doliu. Tatăl său s-a stins din viață: „Era perfect sănătos. Nu mai sunt om”

Data publicării:
Sursa foto: Victor Slav, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Victor Slav, instagram

Victor Slav este în doliu, după ce tatăl său s-a stins din viață. 

Victor Slav trece prin momente grele, după ce părintele său s-a stins din viață. În urmă cu aproximativ patru luni, chiar înainte de Crăciun, tatăl său, care nu era în evidență cu vreo problemă de sănătate, s-a stins în urma unui infarct care a precedat o embolie pulmonară.

Victor Slav, în doliu

Victor Slav recunoaște că este devastat de durere și este o altă persoană, de cât și-a pierdut tatăl. Cei doi aveau o relație foarte strânsă, iar durerea este de nedescris, mai ales că bărbatul nu avea nicio problemă medicală gravă, care să-i aducă sfârșitul. 

„Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii o embolie pulmonară”, a mărturisit îndrăgita vedetă tv în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Și mama lui Victor Slav este bolnavă

Victor Slav a mărturisit că nici mama sa nu se simte foarte bine și a umblat cu ea pe la diverse spitale. 

„A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi primul și Paște fără el. De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”, ne-a mai spus acesta.

Prezentatorul TV a precizat faptul că își dorește să petreacă Paștele alături de fiica sa, Sofia, și de mama sa. 

„Vreau să o vadă și mama. Vedem cum facem, mereu a petrecut de sărbători cu ambii părinți”.

„L-am învățat să aibă încredere în oameni”

Tatăl lui Victor Slav este cel care a reacționat, în momentul în care aceasta l-a înșelat pe fiul său cu fotbalistul Adrian Cristea.

„Fără sa fiu subiectiv, ne-a păcalit pe toti. Are un stil… e și asta o calitate… Ne-am convins si noi acum. Ne-am dat seama pe parcurs de anumite lucruri. Partea proasta este că educația pe care i-am dat-o eu lui Victor a fost cam proastă, între ghilimele. L-am învățat să aibă încredere în oameni și să învețe omul. Dar se pare că, ținând cont de situația actuală, acest lucru nu prea mai are valoare. El a căzut într-o capcană, și noi toți, de altfel”, spunea tatăl lui Victor Slav, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel