Victor Slav, dezvăluiri inedite despre fiica lui. Cum se înțeleg cei doi: ”Sunt niște momente pe care n-ai cum să le uiți”

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Slav și Sofia, sursa instagram
Descriere foto: Victor Slav și Sofia, sursa instagram

Victor Slav a făcut dezvăluiri emoționante despre fiica sa și a Biancăi Drăgușanu. 

Chiar dacă Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să pună capăt căsniciei după o frumoasă poveste de dragoste, pe cei doi îi leagă în continuare fiica lor, Sofia. După divorț, micuța a rămas în grija mamei sale, dar cu toate astea Victor Slav se ocupă și el de creșterea micuței și petrece momente prețioase alături de aceasta. Recent, În cadrul unui interviu, Victor Slav a făcut dezvăluiri emoţionante despre relaţia cu fiica sa.

Victor Slav a povestit că încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiica sa pentru a nu-i simți lipsa. De asemenea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a declarat că el este foarte afectuos cu micuța, însă ea este foarte rezervată.

„Da, ii spun foarte des ca o iubesc si ea e mai zgarcita, dar se intampla si atunci mi se topeste inima cand imi spune. Imi place ca nu mi spune atunci cand ma astept eu, dar are niste momente cand nu te astepti. Stau si fac total altceva si vine si imi ia mana si o pupa si ma emotionez, ma topesc.

Zice: „Te iubesc, tati”. Este foarte, nu pot sa explic in cuvinte. Sunt niste momente pe care n-ai cum sa le uiti”, a spus Victor Slav la WOWbiz.ro.

 

Totodată, Victor Slab a mărturisit că micuța Sofia este foarte pretențioasă la haine, mai ales la cele pe care i le alege el.

„Slava domnului, nu este foarte pretentioasa, dar are momentele ei, mai ales dimineata si cand trebuie sa ne imbracam sa mergem la gradinita, fix atunci se pomeneste ca nu-i place. Sau zice ca asta e o tinuta de baiat, dar vrea sa scoata in evidenta ca nu-i place si s-o schimb”, a mai spus Victor.

 

Ce pensie alimentară primește fiica Biancăi Drăgușanu de la tatăl ei, Victor Slav

 

După divorț, Victor Slav a fost nevoit să îi plătească pensie alimentară fiicei sale. Lunar, Victor Slav cotizează la mama copilului său 500 de euro, adică aproximativ 2500 de lei.

Potrivit CANCAN, Bianca Drăgușanu este cea care se ocupă de majorotatea cheltuielilor când vine vorba despre fiica ei și a lui Victor Slav.

 „Inițial au decis să împ artă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat o sursă pentru cancan.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel