Victor Rebengiuc, 88 de ani. Dorina Chiriac, VIDEO emoționant: Asta era o GLUMĂ nemaipomenită! Numele lui, "unul din primele cuvinte ale copilului meu"

Data publicării:
Victor Rebenciug sursa captură YouTube/ TVR
Descriere foto: Victor Rebenciug sursa captură YouTube/ TVR

Victor Rebengiuc a împlinit astăzi, 10 februarie, vârsta de 88 de ani. Dorina Chiriac a publicat un mesaj emoționant, alături de un videoclip cu marele actor. 

"Înainte de Mircică, i-a fost și Sonia. 

Pe vremea când Victor Rebengiuc nu era încă bunic, eram vecini. Eram deja mamă de un pic mai mult de jumătate de an și ieșeam zilnic în Cișmigiu la plimbare cu copilul în cărucior. Aproape zilnic îl întâlneam pe Victor Rebengiuc. Se plimba întotdeauna încet, ridicând ochii în soare, oprindu-se să râdă de cearta vrăbiilor și-a ciorilor, zâmbind a bunic la încăpățânarea copiilor de a se ridica de pe jos în felurile alea ale lor atâta de întortocheate. Se apleca peste cărucior și vorbea cu fetița mea aflată la vârsta de lapte, când ochii, părul și dinții încă nu și-au hotărât culoarea și forma.

- Eu sunt Victor. Vic-tor.

Cred că asta era o glumă nemaipomenită pentru copilul care stătea în șezut de așa puțină vreme pe lume, pentru că râdea în cascade, cu țipete, chiote, dezvelindu-și gingiile.

- Vic-tor. repeta omul cel mare, și copilul chiuia iar zvârlindu-și picioarele, tăvălindu-se, la propriu, de râs.

Victor Rebengiuc râdea atunci ca un râu limpede cu ape sărind peste pietre rotunde", a scris Dorina Chiriac despre Victor Regengiuc, pe pagina de Facebook.

Citește articolul integral pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel