Vica Blochina, un nou atac la adresa Oanei Roman. Ce a spus blondina despre vedetă: "Pe barter...."

Data publicării:
Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram

Vica Blochina a lansat un nou atac la fosta ei prietenă, Oana Roman.

Războiul dintre Oana Roman și Vica Blochina a pornit după ce blondina a făcut-o pe fosta soție a lui Marius Elisei  ”cea mai falsă vedetă din România”. 


Vica Blochina a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre vedetă. Blondina spune că Oana se folosește de oameni și se crede superioară, ca și când totul i se cuvine. Vica susține că a ajutat-o foarte mult, mai ales pe timp de pandemie, când fiica lui Petre Roman ar fi rămas fără bani. 


„Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciază nimic și pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare că totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Dacă lumea o ajută atunci când se plânge, pentru că se plânge toată ziua, are impresia că i se cuvine și, când se vede cu sacii în căruță, după, ea este șefa.


În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce”, a declarat Vica Blochina pentru CANCAN.

 

Acum, blondina a atacat-o din nou pe Oana Roman. Recent, Vica Blochina a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit  că se pregătește să plece într-o vacanță în Thailanda. Aceasta a precizat că o să meargă alături de niște prieteni și că au închiriat deja o vilă de lux. Mai mult decât atât, vedeta a subliniat faptul că ea nu poate să fie ca fosta ei prietenă, adică să se bucure de lucruri primite gratis.

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță.

Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie. 

Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi.

Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman pe barter? Am bani munciți și îmi permit. Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu. Am noroc, nu îmi plac bărbații fără bani. Nu mă deranjează, știu că multe persoane și mai ales femei ar vrea să aibă viața mea.

Trebuie să fie asumate și să știe ce își doresc. Eu nu mă prefac, nu știu, nu îmi place. Am avut momente grele din punct de vedere financiar. Am trecut cu multă tărie și multă muncă.

Am avut momente, eram însărcinată, nu am avut bani să mănânc. Am vândut mașina ca să pot să nasc. Nu aveam ajutor din partea lui Piți.

Singura care a fost lângă mine a fost Raluca Bădulescu, venea cu hamburgeri la mine acasă. Nu regret nimic, am trecut și prin perioada cu un om însurat.

Dacă aș fi avut o fată, aș fi învățat-o să nu facă ca mine, este foarte greu. Când ești tânăr, nu înțelegi că rănești oameni în jurul tău. Îmi pare rău într-o oarecare măsură', a declarat Vica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel