Vica Blochina, surpriză inedită din partea prietenilor, după accident: "Mă simt iubită"

Data publicării:

Vica Blochina a avut parte de o surpriză neașteptată din parte prietenilor, imediat ce a fost externată din spital.

Vica Blochina a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva zile, când a fost implicată într-un accident rutier. Blondinei i s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-un alt autovehicul. La fața locului au ajuns oamenii legii, dar și o ambulanță. Vica Blochina a fost transportată la spital și ținută câteva ore sub supraveghere medicală.

Vica Blochina a postat și o fotografie de pe patul de spital, în care apare întinsă pe pat, zâmbitoare și recunoscătoare pentru că e bine și că are foarte mulți oameni lângă ea.

” Niciodată nu m-am gândit cât de norocoasă sunt să am atâția prieteni și oameni care-mi sunt alături, atât în momentele frumoase ale vieții cotidiene, dar mai ales în cele grele. M-ați făcut sa ma simt atât de copleșită de mesajele voastre. Mi-ați dat putere și cel mai important, ca nu sunt singura. Prietenia e un lucru rar și de mare preț în aceste zile.

Vă mulțumesc că mi-ați fost alături, vă mulțumesc pentru gândurile voastre și vă sunt recunoscătoare vouă, prietenilor mei din presa și nu numai. Dar mai ales celor care sunteți alături de mine, zi de zi. Vă pup și să auzim numai de bine!!! #home „, a fost mesajul postat de Vica Blochina pe rețelele de socializare.

Vica Blochina a fost externată și a ajuns acasă, acolo unde a avut parte de o surpriză inedită din partea pritetenilor. Aceasta și-a găsit casa plină cu flori.

''Vreau să vă arăt ce am primit. Sunt copleșită de câți prieteni am și de cât de iubită mă simt'',a spus Vica Blochina, după ce le-a arătat fanilor florile superbe pe care le-a primit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel