Vica Blochina, motivul pentru care nu vrea să se mărite. Blondina a recunoscut: "De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?! Păi ăla care are bani mulți ia totul și pleacă".

Data publicării:

Vica Blochina a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se mărite. Blondina a dat cărțile pe față. 

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format un cuplu timp de 16 ani și au împreună un băiat, pe nume Edan. În urmă cu 14 ani, Vica Blochina trăia cea mai dificilă perioadă din viața ei. Vedeta era însărcinată și urma să-l aducă pe lume pe Edan, copilul lui Victor Pițurcă. La acea vreme, celebrul antrenor era căsătorit, iar relația cu fosta balerina era una secretă și așa voia să rămână.

Vica Blochina, motivul pentru care nu vrea să se mărite

Vica Blochina susține că nu a simțit niciodată să facă acest pas, mai ales în România. 

„Niciodată nu m-am gândit și nu o să fac lucrul ăsta, nu am simțit nevoia. E foarte bine așa, crede-mă. Pentru ce, stai să îți explic. De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?! Mă căsătoresc cu unul cu bani mulți, în România. Și mă despart de el. Păi ăla care are bani mulți ia totul și pleacă. Ăla are relații și bani. Oricum, statul român nu ajută deloc treaba asta', a declarat Vica Blochina pentru cancan.ro.

Și a continuat: „Dacă eram în Franța sau în Israel, atunci era altă poveste, pentru că dacă acolo ești căsătorit și soțul te înșală și te desparți din cauză că te-a înșelat și e infidel.

Toată viețișoara lui trebuie să plătească pensie alimentară la nivelul la care a trăit soția cu el. Dar aici, Doamne ferește, mai ia și tot ce am eu pe numele meu!.

Totodată, Vica Blochina a recunoscut că vrea să se mute în Moscova. În 2017, vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul de atunci, Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi.

„Vreau să mă mut la Moscova, numai că nu știu exact când. Depinde de cum se acomodează Edan acolo, cu școala, cum va fi cu școala. Aș vrea să ne mutăm în august. Dar vom vedea, oricum într-un an de zile ne mutăm. Acum, Edan a plecat în cantonament, la ȚSKA, marți dimineață. Iubitul meu e acolo', a declarat Vica Blochina pentru Libertatea.

Într-un interviu, acordat pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță', vedeta susținea că fiul său și al lui Victor Pițurcă este un copil perfect. În prezent, tânărul se află la tatăl său. 

„Eu am dat tot ce se putea da unui copil, tot ce puteam mai bun. M-am luptat pentru el să fie el acum unde este el acum, la tatăl lui. Adică, practic, eu i-am făcut un cadou lui Pițurcă. Un copil foarte frumos. Bine-crescut, crescut până la vârsta de 15 ani, educat, cu școala foarte bună. Un copil perfect i-am făcut lui cadou', a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre relația pe care a trăit-o Victor Pițurcă

Vica Blochina a povestit că pe vremea în care era însărcinată cu fiul lui Victor Pițurcă, nu a avut niciun ajutor din partea lui și s-a confruntat cu multe probleme financiare. De asemenea vedeta a recunoscut că a făcut o greșeală când s-a cuplat cu Victor Pițurcă, mai ales că la acea vreme, el era căsătorit. Vedeta recunoaște că cel mai greu moment pentru ea a fost acela când Victor Pițurcă a forțat-o să renunțe la copil. 

„Între noi nu mergea relația atât de bine, dar dacă am rămas însărcinată eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. De câte ori am încercat să ne despărțim și să ne împăcăm, niciodată nu am putut să mă rup de această relație. Când i-am povestit că o să avem un copil, în momentul acela toate lucrurile la noi s-au schimbat în rău. Pentru mine el era totul. În momentul în care a aflat că eu sunt însărcinată, brusc, la o lună de zile, a apărut soția, că el e însurat, că are copii. Timp de 16 ani, cât am fost cu el, nu a fost în nicio vacanță cu soția sau cu copiii lui. Eu nu știu să fi plecat în nicio vacanță niciodată. Noi ieșeam peste tot împreună. Toată lumea știa că suntem împreună. La noi nu era o relație ascunsă”, a povestit Vica Blochina pe YouTube, în emisiunea ei, Femeia Deasupra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel