Vica Blochină, mărturisiri neașteptate despre Victor Pițurcă: "Nu știu cum reușește asta"

Data publicării:
Vica Blochina, sursa instagram
Descriere foto: Vica Blochina, sursa instagram

Vica Blochină a făcut mărturisiri neașteptate despre Victor Pițurcă, după ce a văzut o fotografie cu el.

Invitată în platoul emisiunii "La Măruță", de pe PRO TV, Vica Blochina a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a descrie persoanele menționate de el, într-un singur cuvânt.

Frumoasa blondină s-a conformat imediat și a răspuns provocării. Persoanele pe care Cătălin Măruță i le-a dat vedetei să le caracterizeze au fost: Victor Pițurcă, Gigi Becali, Elena Băsescu, Bianca Drăgușanu. Cătălin Cazacu, Adrian Mutu, Daniela Crudu, Cătălin Măruță, Lora sau Victor Slav.

În momentul în care a apărut fotografia cu Victor Pițurcă, tatăl copilului ei aceasta a avut multe mărturisiri de făcut. Vica Blochina a avut avut o reacție neașteptată. Mai mult decât atât, aceasta chiar l-a complimentat pe fostul ei partener.

”Victor Piturca – Satana, și nu ma refeream la porecla, cum poate sa arate la varsta lui 700 de ani asa de bine.?! L-am vazut mai demult cand a iesit sa ia copil, e identic, la fel cum il stiam, nu stiu cum reuseste asta. As fi vrut sa stiu ce face, dar nu spune nimic. Recunosc, mi-a tresarit inimoara cand l-am vazut. E țiplă.”, a spus Vica Blochina despre Victor Pițurcă în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel