Vica Blochina, în lacrimi din cauza lui Victor Pițurcă: „Tatăl copilului a vrut să mă umilească”

Data publicării:
Vica Blochina, captura foto Youtube/ sursa Teo Show
Descriere foto: Vica Blochina, captura foto Youtube/ sursa Teo Show

Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct din cauza lui Victor Pițurcă. Ce și-a adus aminte frumoasa blondină?

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost împreună timp de 16 ani și au împreună un băiat, pe nume Edan. Blondina a trecut prin clipe grele din cauza antrenorului. Acesta nu a vrut să își recunoască copilul, iar Vica l-a dat în judecată și a câștigat. 


Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la KanalD, Vica a izbucnit în lacrimi deoarece și-a adus aminte de acele momente grele și despre suferința ei și a copilului. 


„În primul rând, că nu a recunoscut copilul la momentul potrivit, când a fost și a trebuit să se întâmple pentru că eu consider că acolo a vrut să mă umilească. Al doilea lucru a fost foarte urât. După ce am născut pe Edan și Edan a venit… Uite, acum chiar mă faci să plâng și nu îmi place să vorbesc despre asta. Când a venit copilul să facă testul de paternitate și noi nu ne mai văzusem de foarte mult timp și a fost foarte multă lume atunci la IML și copilul a fugit la el.

El nu a știut ce se întâmplă între noi doi, că era mic. Copilul a alergat spre tatăl lui și tatăl lui nu a vrut să îl bage în seamă. Copilul a sărit la el în brațe și a zis „tati, sunt eu Edan, nu îți mai aduci aminte de mine?”. Atunci a fost cea mai urâtă perioadă prin care am putut să trec”, a povestit Vica Blochina la emisiunea Teo Show.  


Edan are în prezent 14 ani și este pasionat de gastronomie. Vica Blochina este foarte mândră de fiul ei și spune că niciodată nu i-a vorbit urât despre tatăl lui. Nici măcar în momentele în care acesta refuza să creadă că este fiul lui. Testul ADN a confirmat că Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan. 


„A fost atunci când am avut noi procese de paternitate, că nu și-a recunoscut copilul. A fost foarte urât. Edan vorbea deja, cred că avea 4 ani sau ceva de genul ăsta. Știi că el a dispărut din viața lui la un moment dat, că noi am început să ne războim aiurea total și copilul știa că tatăl lui e plecat. Nu a știut ce se întâmplă și de asta și pentru el a fost un șoc. Întotdeauna i-am vorbit copilului frumos despre tatăl său și acum vorbesc în continuare foarte frumos”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel