Vica Blochina, executată silit pentru neplata întreţinerii. Câți bani trebuie să dea vedeta

Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Instagram

Vica Blochina  a pierdut procesul cu asociația de proprietari. Vedeta este obligată să își achite datoriile de anul trecut. 

Vica Blochina a fostă dată în judecată de asociația de propietari, după ce ani la rând nu și-a plătit întreținerea. Acum, blondina este executată silit pentru suma totală de aproape 6,190 de lei. În plus, Vica trebuie să acopere şi cheltuielile de judecată ale asociaţiei de proprietari a blocului în care stă, în valoare de 1.000 de lei, relatează spynews.ro. 

„Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, se arată în decizia instanţiei.

 

În anul 2015, Vica Blochina a fost pe punctul de a fi dată afară din apartament, tot din cauza neplăților. 

 

“Este singura persoană din bloc care are datorii atât de mari la întreţinere şi, în plus, e şi rău platnică. Doar dând-o în judecată am reuşit să recuperăm anumite datorii la întreţinere, credeţi-ne că ne-am săturat şi noi de aceste procese. În toamna lui 2017 a avut două popriri cu executare judecătorească pentru datorii în valoare de 17.000 de lei, iar aceşti bani i s-au luat din cont. Bineînţeles că de atunci a acumulat alte datorii şi a trebuit din nou prin Asociaţia de Locatari să deschidem un alt proces pentru a recupera pagubele. Din cauza ei au de suferit şi ceilalţi locatari”, a declarat doamna administrator a blocului, la începutul lunii ianuarie 2019, pentru Click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel