Vica Blochina, dezvăluiri cutremurătoare din trecut. Vedeta a izbucnit în lacrimi: ”Mă trezeam și plângeam”

Data publicării:
Vica Blochina, sursa instagram
Descriere foto: Vica Blochina, sursa instagram

Vica Blochina și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. 

Invitată în cadrul unei emisiuni, Vica Blochina a făcut dezvăluiri cutremurătore despre cea mai grea perioadă din viața ei. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta a mărturisit că a avut unele momente în care și-a dorit să moară. 

”Mă trezeam și plângeam. Crede-mă, te rog, nu te mint, chiar mă trezeam în fiecare zi, plângeam și mă gândeam când o să-mi iei viața că vreau să mor, vreau să mor, vreau să mor. A fost zi de zi lucrul ăsta”, a spus Vica Blochina.

 

Vica Blochina a avut probleme financiare, pe vremea când era însărcinată cu Victor Pițurcă

 

 

Vica Blochina a povestit că pe vremea în care era însărcinată cu fiul lui Victor Pițurcă, nu a avut niciun ajutor din partea lui și s-a confruntat cu multe probleme financiare. De asemenea vedeta a recunoscut că a făcut o greșeală când s-a cuplat cu Victor Pițurcă, mai ales că la acea vreme, el era căsătorit. 

 

”Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot!

Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor. Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum”, a spus Vica Blochina într-un interviu mai vechi, potrivit cancan.ro

 

 

Vica Blochina pleacă definitiv din România

 

 

Vica Blochina este decisă să plece definitiv din România. Blondina a declarat că vrea să se mute în Statele Unite și, și-a scos deja la vânzare apartamentul de lux pe care îl are în București.

Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România! La anul mă mut în Statele Unite!

Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan, am vrut să-l pun pe picioare. Dar acum Edan e mare. Am afaceri noi cu gașca cu care tot plec prin vacanțe', a declarat Vica Blochina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel