Vica Blochina, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie. Vedeta a fost bătută de tatăl ei: "Era foarte sever și..."

Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Instagram

Vica Blochina a făcut dezvăluiri șocante din copilărie. Vedeta și-a amintit de bătăile primite din partea tatălui său.

Vica Blochina și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada copilăriei. Vedeta a povestit că a avut o copilărie grea și asta pentru că tatăl său o bătea în nenumărate rânduri fără motiv. 

Eram super tristă și nefericită și nu înțelegeam de unde vin aceste stări', a spus Vica Blochina la Kanal D.

 

Blondina a mărturisit că întotdeuna și-a dorit ca tatăl său să o iubească mai mult și să nu mai fie atât de aspru cu ea. 

'Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar tata foarte sever, mă bătea și mă certa. Dar pe vremea aia, vremea comunismului, părea a fi ceva normal', a spus Vica.

 

Cu toate astea, Vica Blochina a suferit enorm în momentul în care s-a mutat în Romînia, iar mama ei a sunat-o din Lituania să o anunțe că tatăl său a decedat. Vedeta a primit vestea ca un șoc, iar aceasta a luat primul avion și a plecat spre casă.

 

'M-a sunat mama plângând, mi-a zis că a murit tata, pentru mine a fost un șoc, de atunci a început viața mea. M-am maturizat foarte repede, m-am dus acasă, iar când am ajuns l-am văzut pe tata în capelă după ani de zile în care nu l-am văzut acasă.

A fost foarte greu, practic eu am plecat mică de acasă, iar cu tata nu mă văzusem de ani de zile, am plecat din Lituania, i-am zis la revedere, iar când am revenit l-am găsit în capelă', a spus Vica Blochina.

 

Vica Blochina pleacă definitiv din România

 

 

Vica Blochina este decisă să plece definitiv din România. Blondina a declarat că vrea să se mute în Statele Unite și, și-a scos deja la vânzare apartamentul de lux pe care îl are în București.

Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România! La anul mă mut în Statele Unite!

Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan, am vrut să-l pun pe picioare. Dar acum Edan e mare. Am afaceri noi cu gașca cu care tot plec prin vacanțe', a declarat, săptămâna trecută, Vica Blochina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel