Vica Blochina, despre trădări și prietenii false: „Prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu iubit”

Data publicării:
Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram

Vica Blochina a trecut prin momente grele în ultimul an. Cum a reușit să treacă peste toate trădările?

Vica Blochina este o femeie puternică care reușește să treacă peste toate lucrurile mai puțin plăcute din viața ei cu capul sus și cu zâmbetul pe buze. Dar ultimul an a fost pentru blondină unul foarte dificil. 


Aceasta a fost dezamăgită atât pe plan amoros cât și pe plan profesional. Vedeta a fost șocată când a aflat că buna ei prietenă avea o relație cu fostul ei iubit. 


„Anul acesta care a trecut, din punct de vedere relațional am fost praf, cu prietene, cu prieteni.... Ori am făcut eu foarte multe greșeli la un moment dat, ori nu știu ... Partenera mea de afaceri m-a furat, așa am ajuns eu să-mi fac singură afacere. Prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu iubit. Cu fostul meu am ajuns să fac plângere la poliție”, a spus Vica Blochina, într-un interviu pentru Acces Direct.


Vica spune că din toate aceste ghinioane a reușit să învețe ceva și spune că fără greutățile de până acum nu ar fi ajuns să aibă propria ei afacere. Pentru blondină fiecare dezamăgire este de fapt un pas înainte. 


Vica suferă mult din cauza prietenilor, deoarece nu s-ar fi așteptat să fie păcălită chiar de oamenii în care ea avea cea mai mare încredere. 


„Stau să mă gândesc ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-a durut foarte mult că am pierdut o prietenă, nu m-am așteptat la o prietenă de-a mea să se întâmple ce s-a întâmplat. Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri să mă fure și să mă trezesc că nu am niciun ban. Într-un fel îi mulțumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele”, a mai spus vedeta.


Vica Blochina spune că nu vrea să își facă o relație acum și se simte mult mai bine singură. Dezamăgirile de până acum au făcut-o pe vedetă să fie mult mai atentă atunci când își alege partenerul de viață. 


„Nu vreau, nu-mi doresc. Am mulți care stau la coadă. (...) Dacă există unul mai bărbat ca mine, da. Până atunci sunt foarte bine singură”, a afirmat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel