Vica Blochina, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf. Ce spune vedeta despre separarea celor doi

Vica Blochina, sursa foto Facebook
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Facebook

Vica Blochina a făcut o serie de declarații despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

Divorțul dintre Anmaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a șocat întreg showbizul românesc.  Ulterior, tot mai multe vedete și-au dat cu părerea despre ce se întâmplă în familia lor. Printre acestea se numără și Vica Blochina.

Recent, Anamaria Prodan i-a dat o replică dură Marianei Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, asta după ce aceasta a acuzat-o pe impresară că a procedat la fel în urmă cu mai bine de 13 ani. Mai precis, femeia a spus despre Anamaria că, la rândul său, s-a băgat într-o relație cu un om însurat.

Vica Blochina o susține pe Anamaria Prodan, spunând că fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf vrea doar să se afirme. Totodată, blondina a mărturisit că despărțirea celor este asemănătoare cu doi cu separarea sa, respectiv aceea de Victor Pițurcă, explicând  că în acest moment înțelege perfect ce a trăit Anamaria Prodan.

„Acum înțeleg exact ce a trăit Anamaria Prodan în această familie numită Reghecampf. Au avut mare noroc toți cu fata asta care i-a ridicat la cer, căci nici Dumnezeu nu cere de la oamen ii neînsemnați. Ei vorbesc de Pițurcă, uite că toți tremură când apare Pițurcă.”, a declarat Vica Blochina pe internet.

 

Vedeta a precizat că Mariana Pfeiffer a făcut niște declarații total neadevărate și a ținut să-i transmită și un mesaj.

„Încearcă să te faci cunoscută prin ceva realizări, nu pe spatele altora sau cu minciuni.”, a mai adăugat Vica Blochina.

 

Luca Reghecampf, totul despre Anamaria Prodan

 

Recent, Anamaria Prodan a lansat două cărți, iar într-una dintre ele, Luca, fiul lui Lurențiu Reghecampf și al Marianei Pfeiffer a vorbit  despre relația pe care o are cu impresara. Acesta a mărturisit că a considerat-o întotdeauna mama lui și că au o relație foarte strânsă.

”Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul scris în cartea Anamariei Prodan.

 

 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 oct, 17:50 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play