Vica Blochina, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf. Ce spune vedeta despre separarea celor doi

Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Facebook
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Facebook

Vica Blochina a făcut o serie de declarații despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

Divorțul dintre Anmaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a șocat întreg showbizul românesc.  Ulterior, tot mai multe vedete și-au dat cu părerea despre ce se întâmplă în familia lor. Printre acestea se numără și Vica Blochina.

Recent, Anamaria Prodan i-a dat o replică dură Marianei Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, asta după ce aceasta a acuzat-o pe impresară că a procedat la fel în urmă cu mai bine de 13 ani. Mai precis, femeia a spus despre Anamaria că, la rândul său, s-a băgat într-o relație cu un om însurat.

Vica Blochina o susține pe Anamaria Prodan, spunând că fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf vrea doar să se afirme. Totodată, blondina a mărturisit că despărțirea celor este asemănătoare cu doi cu separarea sa, respectiv aceea de Victor Pițurcă, explicând  că în acest moment înțelege perfect ce a trăit Anamaria Prodan.

„Acum înțeleg exact ce a trăit Anamaria Prodan în această familie numită Reghecampf. Au avut mare noroc toți cu fata asta care i-a ridicat la cer, căci nici Dumnezeu nu cere de la oamen ii neînsemnați. Ei vorbesc de Pițurcă, uite că toți tremură când apare Pițurcă.”, a declarat Vica Blochina pe internet.

 

Vedeta a precizat că Mariana Pfeiffer a făcut niște declarații total neadevărate și a ținut să-i transmită și un mesaj.

„Încearcă să te faci cunoscută prin ceva realizări, nu pe spatele altora sau cu minciuni.”, a mai adăugat Vica Blochina.

 

Luca Reghecampf, totul despre Anamaria Prodan

 

Recent, Anamaria Prodan a lansat două cărți, iar într-una dintre ele, Luca, fiul lui Lurențiu Reghecampf și al Marianei Pfeiffer a vorbit  despre relația pe care o are cu impresara. Acesta a mărturisit că a considerat-o întotdeauna mama lui și că au o relație foarte strânsă.

”Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul scris în cartea Anamariei Prodan.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel