Vica Blochina, apel disperat după ce și-a pierdut pisica. Vedeta oferă recompensă: „Nu pot să dorm noaptea”

Data actualizării: | Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Instagram

Vica Blochină este în pragul disperării, după ce și-a pierdut pisica. Vedeta oferă recompensă.

Vica Blochină este disperată, după ce pisica acesteia a dispărut fprp urmă. Blondina este convinsă că felina a fost furată, mai ales că era foarte blândă și stătea la mângâiat. Mai mult decât atât, Vica Blochină susține că timp de 11 ani  felina nu a părăsit niciodată curtea casei.

Vica Blochină, apel disperat după ce și-a pierdut pisica

„Pisicul a plecat la ora 17 și ceva de acasă, la 17:30 era în curte și de la orele 18 nu mai era. Este un pisic blând, putea să îl ia oricine, pentru că el stătea la mângâiat. Suntem foarte supărați, pentru că noi iubim foarte tare acest motan și de 11 ani este la noi. El stătea pe gard, pur și simplu, și cineva l-a luat. El se cățăra prin copaci și din acest motiv, pentru a nu se spânzura, nu am pus bănuț din acela pe zgardă cu numele și numărul, să nu cumva să pățească ceva”, spus Vica Blochina

Vica Blochina: ”Nu pot să dorm noaptea. Ofer recompensă 2.500 de ron”

Vica Blochină a mărturisit că este dispusă să ofere recompensă pentru cine o va ajuta să-și găsească motanul. 

„A dispărut de pe data de 18. Am lipit afișe peste tot în zona Alba Iulia și în toată zona Unirii sunt afișe. Oferim recompensă 2.500 de ron. Am pus pe toate grupurile posibile și imposibile de Facebook, chiar ne-am ocupat să-l găsim. Nu pot să dorm noaptea, este membrul familiei.

El nu a fugit de acasă, este un pisic sterilizat, deparazitat, el nu fuge după pisici, pentru că nu are de ce. El de 12 ani stă la noi în curte, îl știu toți vecinii. Acest pisic a fost furat! El nu a plecat singur!”, a mai adăugat ea pentru Spynews.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vica Blochina (@vica_blochina)

Vica Blochina, despre lupta cu depresia

ica Blochina este mereu cu zâmbetul pe buze, astfel că puțini sunt cei care știu că vedeta a fost victima depresiei, la începutul acestui an. În acel moment, blondina a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare. Timp de șase luni, Vica Blochina a căutat soluții pentru a scăpa de depresie. 

Vedeta a recunoscut că rugăciunile și credința în Dumnezeu au ajutat-o să treacă peste. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că nu crede în psihologi.

„Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie', a spus Vica Blochina pentru Ego.ro.

Vica Blochina, dezvăluiri cutremurătoare

Vica Blochina și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. Mai exact, vedeta a suferit enom, după ce fiul său a părăsit-o. Acesta a locuit mai mult timp alături de mama sa, după care a vrut să se mute la tatăl său, Victor Pițurcă. Acest lucru a afectat-o foarte mult. 

”Când pleacă copilul, te gândeşti ce am făcut greşit, poate am eşuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoştea copilul, eu mi-am dorit şi plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să îşi petreacă timpul împreună.”, a declarat Vica Blochina.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel