Vica Blochina a recunoscut. Vedeta l-a înșelat pe Victor Pițurcă în repetate rânduri: „Îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”

Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Instagram

Vica Blochina l-a înșelat pe Victor Pițurcă cu mai mulți bărbați. Ce spune vedeta despre motivul faptelor ei?

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi au fost într-o relație timp de 16 ani, chiar dacă antrenorul de fotbal era căsătorit. Din iubirea lor s-a născut Edan, care îi luminează zilele frumoasei Vica Blochina. 


Vedeta știa că nu va ajunge niciodată soția sau măcar iubita lui Victor Pițurcă, iar din răzbunare l-a înșelat în repetate rânduri. Vica Blochina spune că de fiecare dată se întorcea tot la antrenorul de fotbal deoarece îl iubea foarte mult. 


„Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Blochina în emisiunea „În Oglindă” de pe Youtube. 


Vica Blochina a mai făcut o declarație șocantă. Vedeta susține că bărbații cu care l-a înșelat pe Victor Pițurcă erau mai bogați decât acesta și unii dintre ei mai realizați din punct de vedere profesional. 


„Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a mai spus blondina. 


Vica Blochina, despre copilăria grea îmcercată. Vedeta a plecat de acasă de la o vârstă fragedă


Vica Blochina a trăit șocul vieții ei în urmă cu 17 ani când mama ei a anunțat-o că tatăl ei s-a stins din viață. 


”M-a sunat mama plângând, mi-a zis că a murit tata, pentru mine a fost un șoc, de atunci a început viața mea. M-am maturizat foarte repede, m-am dus acasă, iar când am ajuns l-am văzut pe tata în capelă după ani de zile în care nu l-am văzut acasă. A fost foarte greu, practic eu am plecat mică de acasă, iar cu tata nu mă văzusem de ani de zile, am plecat din Lituania, i-am zis la revedere, iar când am revenit l-am găsit în capelă”, a spus Vica Blochina. 


Tatăl vedetei era un om dur, iar ea a fost supusă unor violențe fizice în copilărie. Vica Blochina spune că în perioada comunismului astfel de comportamente erau considerate a fi normale. 


”Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar tata foarte sever, mă bătea și mă certa. Dar pe vremea aia, vremea comunismului, părea a fi ceva normal”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel